-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Polițiștii și jandarmii, trimiși la Poiana Ilvei pentru a asigura respectarea măsurile de protecție. Este în top 5 pe țară la incidență

Deocamdată nu se instaurează carantina în comuna Poiana Ilvei, deși are una dintre cele mai mari incidențe a cazurilor de Covid din țară. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a impus însă prezența jandarmilor și polițiștilor.

Potrivit reprezentanților Instituției Prefectului, deocamdată nu s-a impus măsura carantinării pentru comuna Poiana Ilvei, asta deși incidența a ajuns la 8,8 cazuri/mia de locuitori. Mai mult, Poiana Ilvei este în top 5 comune cu cele mai mari incidențe din țară.

Totuși, CJSU a decis ca în zonă să fie prezenți polițiști și jandarmi, care să se asigure că oamenii respectă măsurile anti-Covid.

„Nu s-a impus deocamdată măsura carantinării pentru comuna Poiana Ilvei, însă s-a dispus prezența unei echipe mixte (personal din cadrul poliției și jandarmeriei) care să asigure respectarea măsurilor pentru prevenirea infecției cu virusul SARS-CoV2”, transmite Instituție Prefectului.

Incidențe mari s-au înregistrat și în comuna Negrilești – 5,79 cazuri/mia de locuitori sau Lunca Ilvei – 3,66. Incidență peste 3 cazuri /mia de locuitori s-a mai înregistrat în Chiuza, Budești, Șieu-Măgheruș și Leșu.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...