28.8 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

Polițiștii și jandarmii, trimiși la Poiana Ilvei pentru a asigura respectarea măsurile de protecție. Este în top 5 pe țară la incidență

Deocamdată nu se instaurează carantina în comuna Poiana Ilvei, deși are una dintre cele mai mari incidențe a cazurilor de Covid din țară. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a impus însă prezența jandarmilor și polițiștilor.

Potrivit reprezentanților Instituției Prefectului, deocamdată nu s-a impus măsura carantinării pentru comuna Poiana Ilvei, asta deși incidența a ajuns la 8,8 cazuri/mia de locuitori. Mai mult, Poiana Ilvei este în top 5 comune cu cele mai mari incidențe din țară.

Totuși, CJSU a decis ca în zonă să fie prezenți polițiști și jandarmi, care să se asigure că oamenii respectă măsurile anti-Covid.

„Nu s-a impus deocamdată măsura carantinării pentru comuna Poiana Ilvei, însă s-a dispus prezența unei echipe mixte (personal din cadrul poliției și jandarmeriei) care să asigure respectarea măsurilor pentru prevenirea infecției cu virusul SARS-CoV2”, transmite Instituție Prefectului.

Incidențe mari s-au înregistrat și în comuna Negrilești – 5,79 cazuri/mia de locuitori sau Lunca Ilvei – 3,66. Incidență peste 3 cazuri /mia de locuitori s-a mai înregistrat în Chiuza, Budești, Șieu-Măgheruș și Leșu.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...