4.9 C
Bistrița
marți, decembrie 6, 2022

Polițiștii și jandarmii, trimiși la Poiana Ilvei pentru a asigura respectarea măsurile de protecție. Este în top 5 pe țară la incidență

Deocamdată nu se instaurează carantina în comuna Poiana Ilvei, deși are una dintre cele mai mari incidențe a cazurilor de Covid din țară. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a impus însă prezența jandarmilor și polițiștilor.

Potrivit reprezentanților Instituției Prefectului, deocamdată nu s-a impus măsura carantinării pentru comuna Poiana Ilvei, asta deși incidența a ajuns la 8,8 cazuri/mia de locuitori. Mai mult, Poiana Ilvei este în top 5 comune cu cele mai mari incidențe din țară.

Totuși, CJSU a decis ca în zonă să fie prezenți polițiști și jandarmi, care să se asigure că oamenii respectă măsurile anti-Covid.

„Nu s-a impus deocamdată măsura carantinării pentru comuna Poiana Ilvei, însă s-a dispus prezența unei echipe mixte (personal din cadrul poliției și jandarmeriei) care să asigure respectarea măsurilor pentru prevenirea infecției cu virusul SARS-CoV2”, transmite Instituție Prefectului.

Incidențe mari s-au înregistrat și în comuna Negrilești – 5,79 cazuri/mia de locuitori sau Lunca Ilvei – 3,66. Incidență peste 3 cazuri /mia de locuitori s-a mai înregistrat în Chiuza, Budești, Șieu-Măgheruș și Leșu.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...