14.2 C
Bistrița
marți, octombrie 3, 2023

Polițiștii și jandarmii, trimiși la Poiana Ilvei pentru a asigura respectarea măsurile de protecție. Este în top 5 pe țară la incidență

Deocamdată nu se instaurează carantina în comuna Poiana Ilvei, deși are una dintre cele mai mari incidențe a cazurilor de Covid din țară. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a impus însă prezența jandarmilor și polițiștilor.

Potrivit reprezentanților Instituției Prefectului, deocamdată nu s-a impus măsura carantinării pentru comuna Poiana Ilvei, asta deși incidența a ajuns la 8,8 cazuri/mia de locuitori. Mai mult, Poiana Ilvei este în top 5 comune cu cele mai mari incidențe din țară.

Totuși, CJSU a decis ca în zonă să fie prezenți polițiști și jandarmi, care să se asigure că oamenii respectă măsurile anti-Covid.

„Nu s-a impus deocamdată măsura carantinării pentru comuna Poiana Ilvei, însă s-a dispus prezența unei echipe mixte (personal din cadrul poliției și jandarmeriei) care să asigure respectarea măsurilor pentru prevenirea infecției cu virusul SARS-CoV2”, transmite Instituție Prefectului.

Incidențe mari s-au înregistrat și în comuna Negrilești – 5,79 cazuri/mia de locuitori sau Lunca Ilvei – 3,66. Incidență peste 3 cazuri /mia de locuitori s-a mai înregistrat în Chiuza, Budești, Șieu-Măgheruș și Leșu.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...