-1.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Ca-n filme! Și-a înscenat un jaf și-a pus mâna pe 10.000 de lei, după care a cerut ajutorul poliției

O tânără de 22 de ani și-a înscenat un jaf și-a băgat în buzunare 10.000 de lei. Apoi a cerut ajutorul oamenilor legii. Cum s-a terminat întreaga poveste:

Acum două zile, polițiștii din Sângeorz-Băi au fost sesizați de o femeie de 27 de ani din localitate care lucrează la o societate comercială. Aceasta sesiza faptul că o colegă de-a sa de muncă ar fi fost lovită și deposedată de o borsetă în care se afla suma de 10.000 de lei.

Se pare că tânăra de 22 de ani ar fi înscenat jaful, după ce ar fi pierdut 1.000 de lei la păcănele:

„În urma intervenției și a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânăra nu a fost victima vreunei infracțiuni, aceasta jucând și pierzând în mai multe rânduri suma de 1.000 de lei la un aparat de tip slot-machine amplasat în incinta societății comerciale, creând un prejudiciu total de aproximativ 10.000 de lei”, precizează reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

În cele din urmă, tânăra a recunoscut că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Aceasta este cercetată pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...