-2.6 C
Bistrița
duminică, ianuarie 23, 2022

Ca-n filme! Și-a înscenat un jaf și-a pus mâna pe 10.000 de lei, după care a cerut ajutorul poliției

O tânără de 22 de ani și-a înscenat un jaf și-a băgat în buzunare 10.000 de lei. Apoi a cerut ajutorul oamenilor legii. Cum s-a terminat întreaga poveste:

Acum două zile, polițiștii din Sângeorz-Băi au fost sesizați de o femeie de 27 de ani din localitate care lucrează la o societate comercială. Aceasta sesiza faptul că o colegă de-a sa de muncă ar fi fost lovită și deposedată de o borsetă în care se afla suma de 10.000 de lei.

Se pare că tânăra de 22 de ani ar fi înscenat jaful, după ce ar fi pierdut 1.000 de lei la păcănele:

„În urma intervenției și a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânăra nu a fost victima vreunei infracțiuni, aceasta jucând și pierzând în mai multe rânduri suma de 1.000 de lei la un aparat de tip slot-machine amplasat în incinta societății comerciale, creând un prejudiciu total de aproximativ 10.000 de lei”, precizează reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

În cele din urmă, tânăra a recunoscut că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Aceasta este cercetată pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: