7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Au sosit „girafele” Siemens la Spitalul Județean! La ce sunt folosite:

Dacă acum două zile Siemens a livrat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița unul dintre cele mai performante CT-uri, ieri au ajuns și „girafele”, aparate de radiologie mobile, care vor ajunge în mai multe secții ale spitalului.

Semne bune anul are pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița. În urmă cu două zile, Siemens a livrat unul dintre cele mai performante Computere Tomograf de pe piață.

Ieri tot Siemens a trimis la Bistrița „girafele”, aparate de radiologie mobile prietenoase, pe care sunt desenate girafe. Acestea vor ajunge la Unitatea de Primiri Urgențe, Anestezie-Terapie Intensivă, dar și Pneumologie, Boli Infecțioase și Neonatologie.

„Achiziția a fost realizată în cadrul proiectului „Creșterea capacității Spitalului Județean de Urgență Bistrița de gestionare a crizei sanitare Covid-19”, în valoare de 38.174.216 lei, realizat cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud”, informează managerul unității medicale, Gabriel Lazany.

Avantajul acestor aparate de radiologie mobile este faptul că pot fi mutate inclusiv la patul bolnavului. Se limitează astfel și contactul în cazul bolnavilor cu Covid.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: