-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Au sosit „girafele” Siemens la Spitalul Județean! La ce sunt folosite:

Dacă acum două zile Siemens a livrat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița unul dintre cele mai performante CT-uri, ieri au ajuns și „girafele”, aparate de radiologie mobile, care vor ajunge în mai multe secții ale spitalului.

Semne bune anul are pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița. În urmă cu două zile, Siemens a livrat unul dintre cele mai performante Computere Tomograf de pe piață.

Ieri tot Siemens a trimis la Bistrița „girafele”, aparate de radiologie mobile prietenoase, pe care sunt desenate girafe. Acestea vor ajunge la Unitatea de Primiri Urgențe, Anestezie-Terapie Intensivă, dar și Pneumologie, Boli Infecțioase și Neonatologie.

„Achiziția a fost realizată în cadrul proiectului „Creșterea capacității Spitalului Județean de Urgență Bistrița de gestionare a crizei sanitare Covid-19”, în valoare de 38.174.216 lei, realizat cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud”, informează managerul unității medicale, Gabriel Lazany.

Avantajul acestor aparate de radiologie mobile este faptul că pot fi mutate inclusiv la patul bolnavului. Se limitează astfel și contactul în cazul bolnavilor cu Covid.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...