-5.4 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Ne pregătim schiurile!? Tunurile de zăpadă de pe Cocoș funcționează de o săptămână

De o săptămână tunurile de zăpadă de a pârtia Cocoș funcționează pentru a ajuta la funcționarea pârtiei măcar pentru o vreme iarna aceasta. Se pare că este deja suficientă zăpadă pe Dealul Cocoș, fiind momentan pregătită pentru a se putea schia.

Tunurile de zăpadă de pe Pârtia Cocoș au fost puse în funcțiune de o săptămână. 5 tunuri produc zăpadă artificială încă de săptămâna trecută. Municipalitatea a încercat să profite de ninsorile de săptămâna trecută, dar și de temperaturile scăzute.

Se pare că deja există un strat suficient de zăpadă pentru a se putea schia, aceasta fiind momentan „în pregătire”.

Deocamdată nu se știe când va fi deschisă pârtia de schi. Cel mai probabil, în prima instanță va fi deschisă doar pârtia mică, cum s-a procedat și anul trecut.

Foto: Emil Iustian Alexandru

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. De săptămâna viitoare cel mai probabil se va încălzi vremea.. atunci se va deschide și pârtia.. după ce va începe să plouă… Va sta deschisa fix o zi… In stilul propriu și caracteristic!!!

  2. Zăpadă este dar nu e bunăvoința la fel ca în toți ani mai trag de timp citeva zile pina vine ploaia și pot sta la căldură în liniște bugetari cu bani grei

  3. Se va deschide partia si va functiona 4 zile si pe urma o vor inchide ca nu o sa tina zapada ca tantalau de primar in loc sa faca partia unde tine zapada si nu se topeste el a facuto sai fie lui mai aproape sa mearga la schi si a cheltuit 100 000de euro pentru a face rahatu ala de partie si restu pana la 6 milioane de euro si ia bagat in buzunar .ca si custile alea din parcu mare cu veverite a cheltuit 20 000 de euro si o cusca de acea nu costa mai mult de 1000 de euro cu materiale cu tot si meserias platit dar e bine ca fura si fura furasiar ochi singur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: