25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Ne pregătim schiurile!? Tunurile de zăpadă de pe Cocoș funcționează de o săptămână

De o săptămână tunurile de zăpadă de a pârtia Cocoș funcționează pentru a ajuta la funcționarea pârtiei măcar pentru o vreme iarna aceasta. Se pare că este deja suficientă zăpadă pe Dealul Cocoș, fiind momentan pregătită pentru a se putea schia.

Tunurile de zăpadă de pe Pârtia Cocoș au fost puse în funcțiune de o săptămână. 5 tunuri produc zăpadă artificială încă de săptămâna trecută. Municipalitatea a încercat să profite de ninsorile de săptămâna trecută, dar și de temperaturile scăzute.

Se pare că deja există un strat suficient de zăpadă pentru a se putea schia, aceasta fiind momentan „în pregătire”.

Deocamdată nu se știe când va fi deschisă pârtia de schi. Cel mai probabil, în prima instanță va fi deschisă doar pârtia mică, cum s-a procedat și anul trecut.

Foto: Emil Iustian Alexandru

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. De săptămâna viitoare cel mai probabil se va încălzi vremea.. atunci se va deschide și pârtia.. după ce va începe să plouă… Va sta deschisa fix o zi… In stilul propriu și caracteristic!!!

  2. Zăpadă este dar nu e bunăvoința la fel ca în toți ani mai trag de timp citeva zile pina vine ploaia și pot sta la căldură în liniște bugetari cu bani grei

  3. Se va deschide partia si va functiona 4 zile si pe urma o vor inchide ca nu o sa tina zapada ca tantalau de primar in loc sa faca partia unde tine zapada si nu se topeste el a facuto sai fie lui mai aproape sa mearga la schi si a cheltuit 100 000de euro pentru a face rahatu ala de partie si restu pana la 6 milioane de euro si ia bagat in buzunar .ca si custile alea din parcu mare cu veverite a cheltuit 20 000 de euro si o cusca de acea nu costa mai mult de 1000 de euro cu materiale cu tot si meserias platit dar e bine ca fura si fura furasiar ochi singur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.