13.7 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

10 milioane de euro pentru 19 idei de afaceri. UMF și Camera de Comerț BN învață studenții de la medicină să fie antreprenori

Un proiect realizat în parteneriat de Universitatea de Medicină din Cluj, Camera de Comerț Bistrița-Năsăud și Asociația Inceptus pun bazele unui proiect de 10 milioane de euro prin care vor pregăti studenții de la medicină să devină antreprenori.

Mulți studenți sau medici tineri aleg mediul privat înainte sau după absolvirea facultăților de medicină, luând astfel calea antreprenoriatului prin deschiderea clinicilor sau cabinete private.

Pentru că tot mai mulți studenți aleg această variantă, UMF și Camera de Comerț din județul nostru, împreună cu Asociația Inceptus așteaptă 350 de studenți pentru a se înscrie în proiect. La final, 19 planuri de afaceri vor primi o finanţare între 40.000 euro şi 100.000 euro.

Studenții pot să fie din mai multe facultăți din țară, însă cu precădere vor fi acceptați cei ai Universității de Medicină Cluj. Tinerii din mediul universitar trebuie să aibă cel puțin doi ani de studiu (adică să fie cel puțin în al doilea an de facultate).

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: