17.5 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

10 milioane de euro pentru 19 idei de afaceri. UMF și Camera de Comerț BN învață studenții de la medicină să fie antreprenori

Un proiect realizat în parteneriat de Universitatea de Medicină din Cluj, Camera de Comerț Bistrița-Năsăud și Asociația Inceptus pun bazele unui proiect de 10 milioane de euro prin care vor pregăti studenții de la medicină să devină antreprenori.

Mulți studenți sau medici tineri aleg mediul privat înainte sau după absolvirea facultăților de medicină, luând astfel calea antreprenoriatului prin deschiderea clinicilor sau cabinete private.

Pentru că tot mai mulți studenți aleg această variantă, UMF și Camera de Comerț din județul nostru, împreună cu Asociația Inceptus așteaptă 350 de studenți pentru a se înscrie în proiect. La final, 19 planuri de afaceri vor primi o finanţare între 40.000 euro şi 100.000 euro.

Studenții pot să fie din mai multe facultăți din țară, însă cu precădere vor fi acceptați cei ai Universității de Medicină Cluj. Tinerii din mediul universitar trebuie să aibă cel puțin doi ani de studiu (adică să fie cel puțin în al doilea an de facultate).

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: