7.9 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Întâlnire cu Macron: Preotul Alin Cîndea din Beclean, la reședința președintelui Franței

Emmanuel Macron, președintele Franței, a găzduit o ceremonie aparte, aseară. Printre invitați s-a aflat și preotul Alin Cîndea care a slujit mai bine de un deceniu celor din Beclean.

Preotul Alin Cîndea, originar din Maramureș, a slujit comunității din Beclean mai bine de un deceniu. Acum slujește ca preot la o biserică din Paris.

Aseară, preotul a participat la o ceremonie organizată la reședința președintelui Franței, Emmanuel Macron.

În această seară la Palais d’Elysée, reședința Președintelui Franței, a avut loc un eveniment cu legătură în Beclean. Cel care m-a sprijinit la construcția Oratoriului și la realizarea iconostasului din biserică, Monseniorul Pascal Gollnisch, a primit legiunea de onoare, în grad de cavaler. El a făcut mult bine, în multe țări și multor oameni. Mulțumim” a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Alin Cîndea a apărut într-un documentar difuzat în Franța în 2015. Preotul a mai fost și colaborator în perioada 2011 – 2014 la Radio Vatican, fiind astfel un preot recunoscut internațional.

Despre apariția sa în documentar, Bistrițeanul.ro a scris aici:

Viața și activitatea unui preot greco-catolic din Beclean, prezentate într-un reportaj difuzat la televiziunea națională a francezilor

Apoi, preotul din Beclean a atins multe inimi printr-o postare făcută cu un clip în care o voce de înger cântă pentru sufletele celor ce au pierit la Colectiv.

VIDEO Emoționant! O voce dumnezeiască le-a cântat la Beclean victimelor din Colectiv care s-au ridicat la cer

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: