-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Întâlnire cu Macron: Preotul Alin Cîndea din Beclean, la reședința președintelui Franței

Emmanuel Macron, președintele Franței, a găzduit o ceremonie aparte, aseară. Printre invitați s-a aflat și preotul Alin Cîndea care a slujit mai bine de un deceniu celor din Beclean.

Preotul Alin Cîndea, originar din Maramureș, a slujit comunității din Beclean mai bine de un deceniu. Acum slujește ca preot la o biserică din Paris.

Aseară, preotul a participat la o ceremonie organizată la reședința președintelui Franței, Emmanuel Macron.

În această seară la Palais d’Elysée, reședința Președintelui Franței, a avut loc un eveniment cu legătură în Beclean. Cel care m-a sprijinit la construcția Oratoriului și la realizarea iconostasului din biserică, Monseniorul Pascal Gollnisch, a primit legiunea de onoare, în grad de cavaler. El a făcut mult bine, în multe țări și multor oameni. Mulțumim” a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Alin Cîndea a apărut într-un documentar difuzat în Franța în 2015. Preotul a mai fost și colaborator în perioada 2011 – 2014 la Radio Vatican, fiind astfel un preot recunoscut internațional.

Despre apariția sa în documentar, Bistrițeanul.ro a scris aici:

Viața și activitatea unui preot greco-catolic din Beclean, prezentate într-un reportaj difuzat la televiziunea națională a francezilor

Apoi, preotul din Beclean a atins multe inimi printr-o postare făcută cu un clip în care o voce de înger cântă pentru sufletele celor ce au pierit la Colectiv.

VIDEO Emoționant! O voce dumnezeiască le-a cântat la Beclean victimelor din Colectiv care s-au ridicat la cer

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.