17.3 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Întâlnire cu Macron: Preotul Alin Cîndea din Beclean, la reședința președintelui Franței

Emmanuel Macron, președintele Franței, a găzduit o ceremonie aparte, aseară. Printre invitați s-a aflat și preotul Alin Cîndea care a slujit mai bine de un deceniu celor din Beclean.

Preotul Alin Cîndea, originar din Maramureș, a slujit comunității din Beclean mai bine de un deceniu. Acum slujește ca preot la o biserică din Paris.

Aseară, preotul a participat la o ceremonie organizată la reședința președintelui Franței, Emmanuel Macron.

În această seară la Palais d’Elysée, reședința Președintelui Franței, a avut loc un eveniment cu legătură în Beclean. Cel care m-a sprijinit la construcția Oratoriului și la realizarea iconostasului din biserică, Monseniorul Pascal Gollnisch, a primit legiunea de onoare, în grad de cavaler. El a făcut mult bine, în multe țări și multor oameni. Mulțumim” a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Alin Cîndea a apărut într-un documentar difuzat în Franța în 2015. Preotul a mai fost și colaborator în perioada 2011 – 2014 la Radio Vatican, fiind astfel un preot recunoscut internațional.

Despre apariția sa în documentar, Bistrițeanul.ro a scris aici:

Viața și activitatea unui preot greco-catolic din Beclean, prezentate într-un reportaj difuzat la televiziunea națională a francezilor

Apoi, preotul din Beclean a atins multe inimi printr-o postare făcută cu un clip în care o voce de înger cântă pentru sufletele celor ce au pierit la Colectiv.

VIDEO Emoționant! O voce dumnezeiască le-a cântat la Beclean victimelor din Colectiv care s-au ridicat la cer

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: