10.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

VIDEO: De azi, la cinema Dacia, „Miracol”, un thriller psihologic despre credință de suprafață, minți viciate și destine nedrepte

„Miracol este un film despre credință reală și credință de suprafață. Despre încredere prost plasată și ghinion, despre minți viciate și destine nedrepte. Este, totodată și despre un strigăt de ajutor rămas fără răspuns”, după cum ne asigură 4arte.ro.

De astăzi, pelicula Miracol poate fi vizionată și la cinema Dacia. Este un thriller psihologic semnat de Bogdan George Apetri, cu Ioana Bugarin și Emanuel Pârvu în rolurile principale.

Împărțit în două capitole, „Miracol” o urmărește pe tânăra călugăriță novice Cristina Tofan (Ioana Bugarin) în timp ce se strecoară afară dintr-o mănăstire izolată, pentru a merge la spitalul din orașul vecin.

Nereușind să-și rezolve problemele și să-l găsească pe bărbatul pe care îl caută, pe drumul de întoarcere se confruntă cu o soartă neașteptată.

A doua parte a filmului îl are în centru pe Marius Preda (Emanuel Pârvu). Este inspectorul de poliție plecat pe urmele călugăriței. Acesta reface drumul tinerei, pas cu pas, într-o structură perfect oglindită. Investigația lui aduce la lumină indicii și confesiuni care conduc nu numai înspre adevărul greu de înțeles din spatele acțiunilor Cristinei, ci și la un posibil miracol. 

Alte filme cu care vă puteți delecta în week-end, la cinema Dacia:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.