26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

VIDEO: De azi, la cinema Dacia, „Miracol”, un thriller psihologic despre credință de suprafață, minți viciate și destine nedrepte

„Miracol este un film despre credință reală și credință de suprafață. Despre încredere prost plasată și ghinion, despre minți viciate și destine nedrepte. Este, totodată și despre un strigăt de ajutor rămas fără răspuns”, după cum ne asigură 4arte.ro.

De astăzi, pelicula Miracol poate fi vizionată și la cinema Dacia. Este un thriller psihologic semnat de Bogdan George Apetri, cu Ioana Bugarin și Emanuel Pârvu în rolurile principale.

Împărțit în două capitole, „Miracol” o urmărește pe tânăra călugăriță novice Cristina Tofan (Ioana Bugarin) în timp ce se strecoară afară dintr-o mănăstire izolată, pentru a merge la spitalul din orașul vecin.

Nereușind să-și rezolve problemele și să-l găsească pe bărbatul pe care îl caută, pe drumul de întoarcere se confruntă cu o soartă neașteptată.

A doua parte a filmului îl are în centru pe Marius Preda (Emanuel Pârvu). Este inspectorul de poliție plecat pe urmele călugăriței. Acesta reface drumul tinerei, pas cu pas, într-o structură perfect oglindită. Investigația lui aduce la lumină indicii și confesiuni care conduc nu numai înspre adevărul greu de înțeles din spatele acțiunilor Cristinei, ci și la un posibil miracol. 

Alte filme cu care vă puteți delecta în week-end, la cinema Dacia:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: