22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

VIDEO: De azi, la cinema Dacia, „Miracol”, un thriller psihologic despre credință de suprafață, minți viciate și destine nedrepte

„Miracol este un film despre credință reală și credință de suprafață. Despre încredere prost plasată și ghinion, despre minți viciate și destine nedrepte. Este, totodată și despre un strigăt de ajutor rămas fără răspuns”, după cum ne asigură 4arte.ro.

De astăzi, pelicula Miracol poate fi vizionată și la cinema Dacia. Este un thriller psihologic semnat de Bogdan George Apetri, cu Ioana Bugarin și Emanuel Pârvu în rolurile principale.

Împărțit în două capitole, „Miracol” o urmărește pe tânăra călugăriță novice Cristina Tofan (Ioana Bugarin) în timp ce se strecoară afară dintr-o mănăstire izolată, pentru a merge la spitalul din orașul vecin.

Nereușind să-și rezolve problemele și să-l găsească pe bărbatul pe care îl caută, pe drumul de întoarcere se confruntă cu o soartă neașteptată.

A doua parte a filmului îl are în centru pe Marius Preda (Emanuel Pârvu). Este inspectorul de poliție plecat pe urmele călugăriței. Acesta reface drumul tinerei, pas cu pas, într-o structură perfect oglindită. Investigația lui aduce la lumină indicii și confesiuni care conduc nu numai înspre adevărul greu de înțeles din spatele acțiunilor Cristinei, ci și la un posibil miracol. 

Alte filme cu care vă puteți delecta în week-end, la cinema Dacia:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...