16.2 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Sorin Hognogi pune la bătaie, în primărie, consultanță pentru cei care au fost amendați de DSP

Sorin Hognogi, prmarul comunei Spermezeu, a anunțat faptul că Primăria localității va sprijini cetățenii care au primit amenzi de la DSP, respectiv cei care nu au completat formularul digital de intrare în țară. Amenzile au variat până acum între 2.000 și 3.000 de lei și au fost contestate de o parte din cetățeni în instanță.

Într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook, primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi cerea o mai bună informare și organizare în ceea ce privește acest formular. Mai ales că mulți dintre cei care călătoresc nu știu să folosească Internetul și să completeze formularul online, foarte mulți dintre localnici fiind amendați cu sume enorme.

După ce omologii săi din politică, respectiv social democrații, chiar dacă Hognogi este liberal, au reacționat și au depus un proiect de lege pentru anularea acestor amenzi, primarul anunță că va asigura cetățenilor din comuna sa consultanță pe partea birocratică, astfel încât oamenii să conteste amenzile.

Daniel Suciu: Proiect de lege pentru anularea amenzilor DSP

Un avocat se va afla în permanent contact u persoana delegată din primărie pe această problemă, astfel încât toate demersurile să fie legale.

„Persoana delegată de noi nu este specialist pe drept, însă îi va ajuta pe cetățeni să rezolve această problemă împreună cu un avocat colaborator. Este o nedreptate și m-a surprins faptul că cei din PSD au reacționat prompt, nu cei din tabăra liberală”, a transmis pentru Bistriteanul.ro, Sorin Hognogi.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: