2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Sorin Hognogi pune la bătaie, în primărie, consultanță pentru cei care au fost amendați de DSP

Sorin Hognogi, prmarul comunei Spermezeu, a anunțat faptul că Primăria localității va sprijini cetățenii care au primit amenzi de la DSP, respectiv cei care nu au completat formularul digital de intrare în țară. Amenzile au variat până acum între 2.000 și 3.000 de lei și au fost contestate de o parte din cetățeni în instanță.

Într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook, primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi cerea o mai bună informare și organizare în ceea ce privește acest formular. Mai ales că mulți dintre cei care călătoresc nu știu să folosească Internetul și să completeze formularul online, foarte mulți dintre localnici fiind amendați cu sume enorme.

După ce omologii săi din politică, respectiv social democrații, chiar dacă Hognogi este liberal, au reacționat și au depus un proiect de lege pentru anularea acestor amenzi, primarul anunță că va asigura cetățenilor din comuna sa consultanță pe partea birocratică, astfel încât oamenii să conteste amenzile.

Daniel Suciu: Proiect de lege pentru anularea amenzilor DSP

Un avocat se va afla în permanent contact u persoana delegată din primărie pe această problemă, astfel încât toate demersurile să fie legale.

„Persoana delegată de noi nu este specialist pe drept, însă îi va ajuta pe cetățeni să rezolve această problemă împreună cu un avocat colaborator. Este o nedreptate și m-a surprins faptul că cei din PSD au reacționat prompt, nu cei din tabăra liberală”, a transmis pentru Bistriteanul.ro, Sorin Hognogi.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...