2.9 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

Sorin Hognogi pune la bătaie, în primărie, consultanță pentru cei care au fost amendați de DSP

Sorin Hognogi, prmarul comunei Spermezeu, a anunțat faptul că Primăria localității va sprijini cetățenii care au primit amenzi de la DSP, respectiv cei care nu au completat formularul digital de intrare în țară. Amenzile au variat până acum între 2.000 și 3.000 de lei și au fost contestate de o parte din cetățeni în instanță.

Într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook, primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi cerea o mai bună informare și organizare în ceea ce privește acest formular. Mai ales că mulți dintre cei care călătoresc nu știu să folosească Internetul și să completeze formularul online, foarte mulți dintre localnici fiind amendați cu sume enorme.

După ce omologii săi din politică, respectiv social democrații, chiar dacă Hognogi este liberal, au reacționat și au depus un proiect de lege pentru anularea acestor amenzi, primarul anunță că va asigura cetățenilor din comuna sa consultanță pe partea birocratică, astfel încât oamenii să conteste amenzile.

Daniel Suciu: Proiect de lege pentru anularea amenzilor DSP

Un avocat se va afla în permanent contact u persoana delegată din primărie pe această problemă, astfel încât toate demersurile să fie legale.

„Persoana delegată de noi nu este specialist pe drept, însă îi va ajuta pe cetățeni să rezolve această problemă împreună cu un avocat colaborator. Este o nedreptate și m-a surprins faptul că cei din PSD au reacționat prompt, nu cei din tabăra liberală”, a transmis pentru Bistriteanul.ro, Sorin Hognogi.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.