13.3 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Sorin Hognogi pune la bătaie, în primărie, consultanță pentru cei care au fost amendați de DSP

Sorin Hognogi, prmarul comunei Spermezeu, a anunțat faptul că Primăria localității va sprijini cetățenii care au primit amenzi de la DSP, respectiv cei care nu au completat formularul digital de intrare în țară. Amenzile au variat până acum între 2.000 și 3.000 de lei și au fost contestate de o parte din cetățeni în instanță.

Într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook, primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi cerea o mai bună informare și organizare în ceea ce privește acest formular. Mai ales că mulți dintre cei care călătoresc nu știu să folosească Internetul și să completeze formularul online, foarte mulți dintre localnici fiind amendați cu sume enorme.

După ce omologii săi din politică, respectiv social democrații, chiar dacă Hognogi este liberal, au reacționat și au depus un proiect de lege pentru anularea acestor amenzi, primarul anunță că va asigura cetățenilor din comuna sa consultanță pe partea birocratică, astfel încât oamenii să conteste amenzile.

Daniel Suciu: Proiect de lege pentru anularea amenzilor DSP

Un avocat se va afla în permanent contact u persoana delegată din primărie pe această problemă, astfel încât toate demersurile să fie legale.

„Persoana delegată de noi nu este specialist pe drept, însă îi va ajuta pe cetățeni să rezolve această problemă împreună cu un avocat colaborator. Este o nedreptate și m-a surprins faptul că cei din PSD au reacționat prompt, nu cei din tabăra liberală”, a transmis pentru Bistriteanul.ro, Sorin Hognogi.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...