13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO/VIDEO Accident teribil la Beclenuț

Două autoturisme au făcut accident în Beclenuț, în această seară. O victimă a rămas încarcerată. În urma evenimentului, două persoane au fost transportate de urgență la spital, în Beclean.

O victimă de aproximativ 63 de ani aflată într-unul dintre autovehicule a rămas încarcerată, iar pompierii au extras mai multe elemente ale caroseriei pentru a ajunge la aceasta. Paramedicii i-au salvat viața, l-au stabilizat și l-au trimis către CPU Beclean de urgență pentru sprijin medical de specialitate, prezentând multiple traumatisme.

Din același accident a fost transportată la spital o altă victimă în vârstă de aproximativ 32 de ani, cu traumatisme la nivelul coloanei vertebrale.

„Pompierii militari care încadrează echipajul de descarcerare au procedat la îndepărtarea mai multor elemente de caroserie pentru a asigura accesul paramedicilor către victimă. După extragere, bărbatul a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD și, imediat după ce a fost stabilizat, a fost evacuat la CPU Beclean, conștient. Prezenta multiple traumatisme în urma accidentului.

Tot la CPU Beclean a fost evacuat și un bărbat în vârstă de aproximativ 32 de ani, care prezenta un traumatism de coloană vertebrală (de către echipajul aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud).

A treia persoană implicată în accident a fost evaluată de către echipajele medicale, nu prezenta mărci traumatice vizibile și a refuzat transportul la spital”, a transmis ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: