12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

VIDEO – INEDIT: Teatru de păpuși în sălile de cinema sau online, pentru cei ce n-au loc pe scaune

Teatrul de păpuși ”Degețica” va putea fi urmărit în acest weekend, în sălile de cinema. Cei ce nu au loc pe scaune, îl pot urmări și din confortul casei.

Campania „Hai la teatru în orașul tău!”, derulată de Happy Cinema, va avea loc în acest weekend, în toate cele 21 de cinematografe din țară.

Mai exact, duminică, de la orele 12.00, pe ecrane va fi derulat teatrul de păpuși ”Degețica”. Spectacolul va fi proiectat în Alba Iulia, Alexandria, Bacău, Bistrița, Botoșani, București, Buzău, Craiova, Focșani, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureș, Vaslui.

Partea INEDITĂ e că spectacolul va fii transmis și online. Așa că cei ce nu pot ajunge în sălile de cinema, pot urmări teatrul de păpuși din confortul casei lor.

În ziua și la ora proiectării în cinematografe, spectacolul va fi disponibil și online, pe www.scenatv.ro, pentru a fi vizionat de către cei care nu pot să ajungă în sala de cinema sau care nu au un cinematograf în localitate. Și, de asemenea, pentru toți românii aflați în străinătate” afirmă Mihai Penișoară, directorul general al companiei Teatru la Cinema.

Biletele pot fi achiziționate de la casele de bilete și de pe www.teatrulacinema.ro.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: