22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Spitalul de pe Alba Iulia este funcțional! 4 secții ale Spitalului Județean au fost mutate acolo

Spitalul de pe Alba Iulia este funcțional începând de astăzi. Spitalul Județean de Urgență Bistrița, de care aparține, a reușit să își mute acolo cele 4 secții, inclusiv cea dedicată bolnavilor Covid.

Dr. Silaghi Katalin a anunțat că începând de astăzi activitatea a 4 secții ale Spitalului Județean de Urgență Bistrița pot fi găsite pe Alba Iulia. Acesta sunt: Boli Invecțioase, TBC, Pneumologia și Dermatovenerologia, coordonată de dr Silaghi Katalin.

„Vă anuțăm că incepând de azi 14.03.2022 Compartimentul Dermatovenerologie din cadrul SJUB iși redeschide portile după o perioadă indelungată de sistarea activitătii noastre. Vă așteptăm intr-un spatiu generos si un ambient primitor intr-o locație nou amenajată, Bistrița str. Alba Iulia, Nr.7 in limita locurilor disponibile”, a transmis coordonatorul Compartimentului de Dermatovenerologie, Dr. Silaghi Katalin.

Tot aici va funcționa și secția dedicată bolnavilor infectați cu Covid-19. Procesul de transfer al pacienților din clădirea principală a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a început în prima săptămână din această lună.

Corpurile de pe Alba Iulia sunt proaspăt renovate și reabilitate. Acestea au fost dotate și cu mini-terapii intensive, dar și cu baie în fiecare salon.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: