10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

VIDEO – Ucraineanca și-a recuperat telefonul! Gestul impresionant al polițistului ce a găsit făptașul:

Anna M., o ucraineancă găzduită de niște bistrițeni, a rămas fără telefon. Scăpat lângă mașină, acesta a fost luat de un trecător. Azi, polițiștii au găsit făptașul, iar unul dintre oamenii legii a făcut un gest impresionant:

O ucraineasncă ce locuiește la o familie de bistrițeni a rămas luni fără teleon. Anna M. a mers la spitalul de pe Alba Iulia, iar la coborârea din mașină, a scăpat telefonul, fără să observe.

Camerele de filmat din zonă au surprins un bărbat care s-a aplecat lângă mașină, a luat telefonul și s-a făcut nevăzut.

Anna M. a cerut ajutorul poliției și presei, în încercarea de a-și găsi telefonul.

VIDEO: O ucraineancă a rămas fără telefon! Cine l-a găsit, ÎNCĂ așteptat de poliție să-l returneze

Incidentul a avut loc luni, iar azi, telefonul a fost recuperat. Se pare că acesta avea un soft instalat. În momentul când bărbatul s-a prezentat cu telefonul pentru decodare, softul a trimis un semnal pe gadgeturile ”gazdelor” Annei.

Aceștia ar fi anunțat poliția că au primit „un semnal„ și au mers împreună spre locația indicată, unde l-au găsit pe bărbatul ce a luat telefonul.

Investigațiile efectuate în cauză au condus la identificarea unui bărbat de 45 de ani, din Livezile, bănuit de comiterea faptei. Totodată, prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei păgubite” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Dosarul penal de însușire al unui bun găsit a rămas, deoarece persoana ”s-a folosit” de telefon, fără intenția de a-l restitui.

Unul din polițiștii care au intervenit la caz- gest impresionant

Unul dintre polițiștii care a intervenit la caz a rămas impresionat de povestea Annei M.

Acesta i-a oferit ucrainencei câteva sute de lei, cadou.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: