9 C
Bistrița
joi, mai 16, 2024

Jackie Jr., săltat de polițiști! A fost reținut și va ajunge în fața instanței de judecată

Un scandal a izbucnit joi seara la Casa Someșană. Protagoniști – Jackie Jr și câțiva polițiști. Jackie Jr. a fot săltat azi-noapte de oamenii legii și reținut. Azi va ajunge în fața judecătorului.

Joi seara a izbucnit un scandal la Casa Someșană. Jackie Jr susține că ar fi fost provocat de un polițist, căruia i-a dat un pumn. Apoi ar fi vrut să se apere de mai mulți polițiști și un interlop care ar fi tăbărât pe el.

Mai multe detalii și imagini de la incident, aici:

VIDEO- SCANDAL la Casa Someșană: Jackie Jr. susține că a fost atacat de polițiști

Polițistul lovit cu pumnul a sesizat poliția municipală, depunând plângere pentru lovire și amenințare. De joi seara, oamenii legii l-au căutat pe Jackie Jr.

Acesta a fost găsit aseară și dus la sediul IPJ BN pentru audieri. A fost reținut pentru 24 de ore, urmând a ajunge în fața instanței.

Față de bărbatul de 27 de ani din Bistrița a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru lovire sau alte violențe și amenințare. În continuare, cercetările sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, bărbatul urmând a fi prezentat instanței cu propunerea luării unei măsuri preventive”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. 3 zile sa găsești un interlop în Bistrița??????
    Și aici vorbim de alerta de grad 0! A lovit un organ!!! Un coleg de-al lor!!!
    Sau și Pop asta e un fel de organ sub acoperire la fel ca tasu’ care era retras…???

  2. ….pentru lovire vreo 6 luni si se cumuleaza cu piromania…ca sigur a dat foc la vegetatie pe undeva ,…candva…din care rezulta vreo 25 de ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro.