10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Strada Aerodromului și drumul pe Valea Ghinzii, închis pentru asfaltare timp de o zi

Două artere importante pentru locuitorii de pe Valea Ghinzii vor avea circulația restricționată timp de o zi pentru execuția unor lucrări de asfaltare. Asfaltarea începe pe 19 mai și va fi finalizată pe 20 mai.

Drumul care duce către Complexul Sportiv Polivalent de la Unirea intră în faza de asfaltare, iar traficul pe strada Aerodromului și accesul pe Valea Ghinzii va fi restricționat.

Pentru accesul riveranilor sunt propuse rute de ocolire, alternative, pentru a evita drumul aflat în lucru. Traseul alternativ va fi marcat de către autorități.

„Municipiul Bistrița are în derulare execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Drum de acces și utilități aferente Complexului Sportiv Polivalent, municipiul Bistrița”, fapt pentru care aduce la cunoștință tuturor cetățenilor: Închiderea circulației pe sectoare pe str. Aerodromului, inclusiv intersecția cu Valea Ghinzii în perioada 19.05.2022 – 20.05.2022, când se vor face lucrări de asfaltare.

Menționăm că accesul riveranilor se va putea face din străzile adiacente str. Aerodromului.

În acest sens, rugăm ca toți participanții la trafic și riveranii să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației”, comunică Primăria Bistrița.

 

Foto: sebitoriale.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: