18.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Strada Aerodromului și drumul pe Valea Ghinzii, închis pentru asfaltare timp de o zi

Două artere importante pentru locuitorii de pe Valea Ghinzii vor avea circulația restricționată timp de o zi pentru execuția unor lucrări de asfaltare. Asfaltarea începe pe 19 mai și va fi finalizată pe 20 mai.

Drumul care duce către Complexul Sportiv Polivalent de la Unirea intră în faza de asfaltare, iar traficul pe strada Aerodromului și accesul pe Valea Ghinzii va fi restricționat.

Pentru accesul riveranilor sunt propuse rute de ocolire, alternative, pentru a evita drumul aflat în lucru. Traseul alternativ va fi marcat de către autorități.

„Municipiul Bistrița are în derulare execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Drum de acces și utilități aferente Complexului Sportiv Polivalent, municipiul Bistrița”, fapt pentru care aduce la cunoștință tuturor cetățenilor: Închiderea circulației pe sectoare pe str. Aerodromului, inclusiv intersecția cu Valea Ghinzii în perioada 19.05.2022 – 20.05.2022, când se vor face lucrări de asfaltare.

Menționăm că accesul riveranilor se va putea face din străzile adiacente str. Aerodromului.

În acest sens, rugăm ca toți participanții la trafic și riveranii să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației”, comunică Primăria Bistrița.

 

Foto: sebitoriale.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...