18.2 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Un tânăr a fost ars la buzunar cu 1.000 de lei, după ce a deranjat animalele din pădure

Un tânăr a fost amendat de jandarmi cu 1.000 de lei, după ce a intrat cu mașina în pădure și a deranjat animalele. Acesta a fost surprins turând autoturismul în pădurea de la Dealul Negru.

Jandarmii l-au amendat pe un tânăr cu 1.000 de lei, după ce l-au surprins cu mașina în pădurea de la Dealul Negru. Acesta tura autoturismul și claxona, deranjând animalele din pădure.

„A fost depistat un tânăr care se afla cu autoturismul în fondul forestier. Mai mult decât atât, acesta claxona și accelera mașina, tulburând astfel liniștea animalelor sălbatice care se află în perioada de înmulțire și creștere a puilor”, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean.

Tânărul a primit și un avertisment scris pentru că a pătruns fără drept cu autoturismul în fondul forestier.

Foto: descopera.ro

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...