2 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

VIDEO: Medici și cercetători de renume, la Gala Elitelor medicale, mâine, la Bistrița!

Medici și cercetători de renume, din țară și străinătate, vor fi prezenți mâine la Bistrița. În cadrul evenimentului național ”Gala elitelor medicale„ vor fi premiați cei mai valoroși din fiecare ramură medicinală.

Bistrița este gazda unui eveniment de renume. A 6-a ediție a Galei Elitelor Medicale va avea loc mâine, 20 mai 2022. Este prima ediție cu participare internațională.

Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural ”Dacia„ începând cu ora 17.00.
Gala Elitelor Medicale, cel mai important eveniment cu caracter medical din România, are loc vineri, în Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud, ca o încununare și o recunoaștere a investițiilor, profesionalismului și eforturilor în domeniul medical. 
Așadar, vineri, județul nostru este capitala sănătății, fiind o ediţie de anvergură cu medici din țară și de la nivel internațional, un eveniment de marcă, ce se desfăşoară pe două paliere, având o componentă ştiinţifică şi una colocvială. 
Medici și cercetători de renume, din țară și străinătate, vor prezenta inovații din domeniul medical, tehnologii de ultimă oră, iar în cadrul Galei, vor fi premiate cele mai valoroase personalităţi din instituţii medicale şi academice, de stat şi private, din România.
Este o onoare să fim gazda unui asemenea eveniment de marcă, o reconfirmare a angajamentului făcut, acela de a pune sănătatea în vârful priorităților” a scris președintele CJ BN, Radu Moldovan, pe Facebook.
Anul trecut, atât Spitalul Județean de Urgență Bistrița, cât și Clinica Sanovil au fost premiate în cadrul acestei Gale.

Gala este organizată de:

  • publicația „Ziar Medical”
  • Consiliul Județean Bistrița – Năsăud
  • Spitalul Județean de Urgență Bistrița
  • Colegiul Medicilor Bistrița-Năsăud
  • alți parteneri din sectorul public și privat.

Gala Elitelor Medicale își propune să celebreze vârfurile medicinei românești, oferind premii celor mai valoroase personalități din instituții medicale și academice, de stat și private.

În cadrul unei ședințe de Consiliu Județean s-a discutat inclusiv despre posibilitatea să se facă o ”gală locală anuală” a lucrătorilor din domeniul medical din județul nostru.

Medicii bistrițeni, onorați ANUAL într-o gală a excelenței medicale!

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...