2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

VIDEO: Medici și cercetători de renume, la Gala Elitelor medicale, mâine, la Bistrița!

Medici și cercetători de renume, din țară și străinătate, vor fi prezenți mâine la Bistrița. În cadrul evenimentului național ”Gala elitelor medicale„ vor fi premiați cei mai valoroși din fiecare ramură medicinală.

Bistrița este gazda unui eveniment de renume. A 6-a ediție a Galei Elitelor Medicale va avea loc mâine, 20 mai 2022. Este prima ediție cu participare internațională.

Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural ”Dacia„ începând cu ora 17.00.
Gala Elitelor Medicale, cel mai important eveniment cu caracter medical din România, are loc vineri, în Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud, ca o încununare și o recunoaștere a investițiilor, profesionalismului și eforturilor în domeniul medical. 
Așadar, vineri, județul nostru este capitala sănătății, fiind o ediţie de anvergură cu medici din țară și de la nivel internațional, un eveniment de marcă, ce se desfăşoară pe două paliere, având o componentă ştiinţifică şi una colocvială. 
Medici și cercetători de renume, din țară și străinătate, vor prezenta inovații din domeniul medical, tehnologii de ultimă oră, iar în cadrul Galei, vor fi premiate cele mai valoroase personalităţi din instituţii medicale şi academice, de stat şi private, din România.
Este o onoare să fim gazda unui asemenea eveniment de marcă, o reconfirmare a angajamentului făcut, acela de a pune sănătatea în vârful priorităților” a scris președintele CJ BN, Radu Moldovan, pe Facebook.
Anul trecut, atât Spitalul Județean de Urgență Bistrița, cât și Clinica Sanovil au fost premiate în cadrul acestei Gale.

Gala este organizată de:

  • publicația „Ziar Medical”
  • Consiliul Județean Bistrița – Năsăud
  • Spitalul Județean de Urgență Bistrița
  • Colegiul Medicilor Bistrița-Năsăud
  • alți parteneri din sectorul public și privat.

Gala Elitelor Medicale își propune să celebreze vârfurile medicinei românești, oferind premii celor mai valoroase personalități din instituții medicale și academice, de stat și private.

În cadrul unei ședințe de Consiliu Județean s-a discutat inclusiv despre posibilitatea să se facă o ”gală locală anuală” a lucrătorilor din domeniul medical din județul nostru.

Medicii bistrițeni, onorați ANUAL într-o gală a excelenței medicale!

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.