14.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Clinica SANOVIL, premiată la Gala Elitelor Medicale: Cea mai dinamică societate medicală!

Bistrița a cucerit două trofee la cea de a V-a ediție a Galei Elitelor Medicale. Unul a ajuns la Spitalul Județean și unul la Clinica SANOVIL. Aceasta de pe urmă a fost desemnată drept ”Cea mai dinamică societate medicală”.

Bistrița se poate lăuda cu un sistem de sănătate performant! Dovadă stau cele două trofee ”aduse acasă” de la Gala Elitelor Medicale.

Unul dintre trofee a ajuns în sectorul de stat – la Spitalul Județean de Urgență Bistrița Năsăud, managerul Gabriel Lazany fiind premiat pentru managementul performant al instituției.

Gabriel Lazany – premiat la Gala Elitelor Medicale pentru managementul performant

Al doilea trofeu a ajuns în mediul privat, medicului Gavrilaș Mureșan fiindu-i recunoscut managementul inovativ. Astfel, Clinica Sanovil a fost desemnată „Cea mai dinamică societate medicală”

În cadrul Galei Elitelor Medicale, dr. Mureșan a explicat parcursul Clinicii SANOVIL, de la primul pas până la aducerea de aparatură și servicii performante.

Clinica Sanovil este privată și are 144 de paturi. Are 10.000 de metri pătrați de spații medicale. Nu am reușit însă, în 14 ani, să atragem fonduri europene. Dar am contribuit la Bugetul de Stat cu 45 de milioane de euro!” – a spus Mureșan în deschiderea discursului său.

Întregul său discurs îl puteți urmări în video de mai jos:

Performanța clinicii private a fost apreciată și felicitată chiar și de managerul SJUB, Gabriel Lazany, dar și de președintele CJ BN, Radu Moldovan.

Bistrița a fost bine reprezentată la Gala Elitelor Medicale, ediția a V-a, organizată în acest an la Baia Mare, S.C. Clinica SANOVIL S.R.L., fiind câștigătoarea premiului “Cea mai dinamică societate medicală”. Felicitări, domnule dr. Gavrilaș MUREȘAN !” – a scris Lazany pe pagina sa de Facebook.

Aseară, la Gala Elitelor Medicale, pe lângă premiul obținut de Spitalul Județean de Urgență Bistrița și sistemul medical privat din județul nostru a fost pe podium. S.C. Clinica SANOVIL S.R.L. a câștigat premiul pentru “Cea mai dinamică societate medicală”. Felicitări, domnule dr. Gavrilaș MUREȘAN și spor la muncă, în continuare. Concurența, mai ales din domeniul medical, face bine oamenilor din județul nostru”, a transmis și Radu Moldovan.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...