-11.1 C
Bistrița
duminică, februarie 5, 2023

Clinica SANOVIL, premiată la Gala Elitelor Medicale: Cea mai dinamică societate medicală!

Bistrița a cucerit două trofee la cea de a V-a ediție a Galei Elitelor Medicale. Unul a ajuns la Spitalul Județean și unul la Clinica SANOVIL. Aceasta de pe urmă a fost desemnată drept ”Cea mai dinamică societate medicală”.

Bistrița se poate lăuda cu un sistem de sănătate performant! Dovadă stau cele două trofee ”aduse acasă” de la Gala Elitelor Medicale.

Unul dintre trofee a ajuns în sectorul de stat – la Spitalul Județean de Urgență Bistrița Năsăud, managerul Gabriel Lazany fiind premiat pentru managementul performant al instituției.

Gabriel Lazany – premiat la Gala Elitelor Medicale pentru managementul performant

Al doilea trofeu a ajuns în mediul privat, medicului Gavrilaș Mureșan fiindu-i recunoscut managementul inovativ. Astfel, Clinica Sanovil a fost desemnată „Cea mai dinamică societate medicală”

În cadrul Galei Elitelor Medicale, dr. Mureșan a explicat parcursul Clinicii SANOVIL, de la primul pas până la aducerea de aparatură și servicii performante.

Clinica Sanovil este privată și are 144 de paturi. Are 10.000 de metri pătrați de spații medicale. Nu am reușit însă, în 14 ani, să atragem fonduri europene. Dar am contribuit la Bugetul de Stat cu 45 de milioane de euro!” – a spus Mureșan în deschiderea discursului său.

Întregul său discurs îl puteți urmări în video de mai jos:

Performanța clinicii private a fost apreciată și felicitată chiar și de managerul SJUB, Gabriel Lazany, dar și de președintele CJ BN, Radu Moldovan.

Bistrița a fost bine reprezentată la Gala Elitelor Medicale, ediția a V-a, organizată în acest an la Baia Mare, S.C. Clinica SANOVIL S.R.L., fiind câștigătoarea premiului “Cea mai dinamică societate medicală”. Felicitări, domnule dr. Gavrilaș MUREȘAN !” – a scris Lazany pe pagina sa de Facebook.

Aseară, la Gala Elitelor Medicale, pe lângă premiul obținut de Spitalul Județean de Urgență Bistrița și sistemul medical privat din județul nostru a fost pe podium. S.C. Clinica SANOVIL S.R.L. a câștigat premiul pentru “Cea mai dinamică societate medicală”. Felicitări, domnule dr. Gavrilaș MUREȘAN și spor la muncă, în continuare. Concurența, mai ales din domeniul medical, face bine oamenilor din județul nostru”, a transmis și Radu Moldovan.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: