12.1 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

Gabriel Lazany – premiat la Gala Elitelor Medicale pentru managementul performant

Gabriel Lazany – managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost distins aseară cu premiul pentru Management și Dezvoltare Medicală în cadrul Galei Elitelor Medicale, eveniment organizat la Baia Mare, care premiază performanța în lumea medicală.

Felicitări din suflet, întregii echipe medicale, sunt foarte mândru de voi, de tot ce am reușit să facem împreună. În spatele acestui trofeu stă munca titanică a fiecăruia dintre cei 1522 de eroi în alb ce muncesc neîncetat pentru sănătatea oamenilor din județul nostru. Eu, ca de fiecare dată, vă asigur de tot sprijinul în continuarea investițiilor, punând mereu sănătatea pe primul loc. Nu ne oprim aici, continuăm munca și dezvoltarea sistemului medical județean”, a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Gala Elitelor Medicale se află la cea de-a V-a ediție și este un eveniment care premiază excelența în domeniul medical. Gala s-a desfășurat în Baia Mare și a fost organizată de Ziar Medical, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....