26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud se vrea din nou în topul atragerii de fonduri europene

Ședința de lucru de la CJ Bistrița-Năsăud a fost dedicată informării despre tendințele și prioritățile Uniunii Europene. Astfel, se încearcă maximizarea șanselor de accesare de fonduri europene. Află ce plănuiește președintele Emil Radu Moldovan:

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a găzduit astăzi o ședință despre tendințele și prioritățile Uniunii Europene. Asta în contextul maximizării șanselor de accesare de fonduri europene, în exercițiul financiar 2021 – 2027.

”Vrem ca județul nostru să fie din nou în topul accesării de fonduri europene în exercițiu financiar 2021-2027. Să continue drumul dezvoltării în ritm accelerat.”, a precizat la final, președintele CJBN, Emil Radu Moldovan.

La ședință au participat primarii din județ, mediul de afaceri și experții Bogdan Mândrescu și Laurențiu Ilie. Scopul ședinței a fost informarea tuturor factorilor prezenți, în vederea maximizării șanselor de accesare de fonduri europene.

Emil Radu Moldovan a transmis felicitări deputatului Bogdan  Gruia Ivan, pentru inițiativa de a organiza evenimentul.

”Felicitări deputatului Bogdan Ivan pentru inițiativa de a organiza acest eveniment deosebit de important. Fondurile europene rămân singura variantă viabilă de dezvoltare a comunităților din județul nostru. Pe sursele guvernamentale nu ne putem baza”, a mai spus președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Anterior, în Bistrița-Năsăud au fost atrași aproape 160 de milioane de euro în exercițiul financiar 2007 – 2013. În perioada 2014 – 2020, valoarea fondurilor atrase a depășit 220 de milioane de euro.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...