9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud se vrea din nou în topul atragerii de fonduri europene

Ședința de lucru de la CJ Bistrița-Năsăud a fost dedicată informării despre tendințele și prioritățile Uniunii Europene. Astfel, se încearcă maximizarea șanselor de accesare de fonduri europene. Află ce plănuiește președintele Emil Radu Moldovan:

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a găzduit astăzi o ședință despre tendințele și prioritățile Uniunii Europene. Asta în contextul maximizării șanselor de accesare de fonduri europene, în exercițiul financiar 2021 – 2027.

”Vrem ca județul nostru să fie din nou în topul accesării de fonduri europene în exercițiu financiar 2021-2027. Să continue drumul dezvoltării în ritm accelerat.”, a precizat la final, președintele CJBN, Emil Radu Moldovan.

La ședință au participat primarii din județ, mediul de afaceri și experții Bogdan Mândrescu și Laurențiu Ilie. Scopul ședinței a fost informarea tuturor factorilor prezenți, în vederea maximizării șanselor de accesare de fonduri europene.

Emil Radu Moldovan a transmis felicitări deputatului Bogdan  Gruia Ivan, pentru inițiativa de a organiza evenimentul.

”Felicitări deputatului Bogdan Ivan pentru inițiativa de a organiza acest eveniment deosebit de important. Fondurile europene rămân singura variantă viabilă de dezvoltare a comunităților din județul nostru. Pe sursele guvernamentale nu ne putem baza”, a mai spus președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Anterior, în Bistrița-Năsăud au fost atrași aproape 160 de milioane de euro în exercițiul financiar 2007 – 2013. În perioada 2014 – 2020, valoarea fondurilor atrase a depășit 220 de milioane de euro.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.