7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

DISPERARE: Tommy, de negăsit! 1.000 euro recompensă pentru cine-l aduce acasă!

Tommy, un motănel british shorthair, a dispărut de acasă în ultima zi a lunii mai! Familia lui îl caută cu disperare. ”Vrem să se întoarcă acasă. Oferim recompensă de 1.000 de euro!” este mesajul postat de Ancuța.

Fatidică zi de 31 mai 2022 pentru o familie din Bistrița. Tommy, un motănel british shorthair a dispărut din curtea casei de pe strada George Enescu.

Buna ziua, s-a pierdut motan in zona Dedeman, strada George Enescu. Răspunde la numele de Tommy. Dacă îl vede cineva, vă rog să mă anunțați! Mulțumesc frumos!” a fost mesajul postat de Ancuța Spermezan în mediul online, în ziua respectivă, în jurul amiezii.

Postarea sa a fost rapid distribuită, astfel că mesaje au început să apară. Unii l-au asemănat cu alți motani din Cluj sau chiar București. În urma verificărilor s-a stabilit că deși smănau, nu era Tommy.

Cineva a anunțat că l-ar fi văzut în Beclean, dar nu a mai fost găsit la locul indicat.

Familia e dispusă să plătească 1.000 de euro recompensă celui ce ajută la găsirea lui Tommy, sau îl aduc înapoi.

A dispărut in data de 31.05 din Bistrița, zona Dedeman! Va rog dacă îl vedeți sa ma anuntați, ne dorim enorm să îl găsim!

Motanul găsit în București nu este Tommy, nici cel găsit în Cluj. Cel din Beclean seamănă foarte bine, însă până am ajuns nu mai era acolo.
Ofer recompensă 1000€!” a transmis Ancuța Spermezan.
L-ați văzut???

 

ARTICOLE SIMILARE

9 COMENTARII

  1. Pentru voi ăștia ce ștergeți comentariile , adevărul e prea tare sa fie crezut . Motanul asta , a fost călcat de masina , pur adevăr !

    • L am căutat imediat când mi-am dat seama ca e dispărut pe toate străzile din apropiere și nu era. Dacă era călcat de mașina, te asigur ca era acolo, la ce mentalitate avem și cum suntem ca nație crezi tu ca vine l-a călcat a oprit sa-l ia? Cel mai probabil a fost furat.. îmi e greu sa cred ca ar fii plecat de unde ii era așa bine și nu s-ar mai fi întors, mai ales in condițiile in care el era sterilizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: