12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO – Un bistrițean susține că a primit un sandwich cu „topping” de viermi, la un fastfood din zona Pieței Decebal

Un bistrițean spune că a primit un sandwich cu viermi, de la un fastfood din zon Pieței Decebal. Întâmplarea a avut loc acum câteva zile, iar bistrițeanul a fost inspirat să privească preparatul înainte de a mușca din el și l-a aruncat instant.

În 28 iunie, seara, un bistrițean a încercat să-și potolească foamea la un fastfood din zona Pieței Decebal. Acesta susține că obișnuia des să cumpere de acolo, deși nu mereu cel care le prepara părea preocupat de igienă.

Bistrițeanul a comandat un sandwich cu șuncă pentru care a plătit 10 lei. Spune că a fost inspirat să privească preparatul înainte să muște. Atunci a observat viermii pe șunca din sandwich.

I-a făcut preparatului o poză cu telefonul mobil și l-a aruncat la coșul de gunoi. Întrebat de ce nu a mers înapoi cu preparatul să-l arate vânzătorului de la fastfood, bistrițeanul susține că acesta ar fi fost beat și că nu a riscat un scandal cu el.

Bistrițeanul nu are nici bon pentru preparat, spunând că nu a primit niciodată bon fiscal de când cumpără de acolo. Susține însă că varianta i-ar putea fi confirmată de camerele de supraveghere, care ar fi trebuit să-l surprindă atât când a cumpărat preparatul, cât și când l-a aruncat la coș.

Mai mult, a intenționat să sesizeze Protecția Consumatorului, însă spune că nu a reușit să dea de niciun inspector al instituției la numerele de telefon disponibile pe Google.

„Ar trebui luate măsuri, este inacceptabil. Am încercat să fac sesizare la Protecția Consumatorului, dar nu răspunde nimeni la telefon. Am cumpărat des de acolo, dar cu siguranță nu o să mai cumpăr niciodată”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro pățitul.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Faci reclamație pe site – este formular și rămâne scris negru pe alb…. Și o sa verifice ei, candva🤣🤣
    Ce legătură are bonul? Fix pix… E clar cine a făcut și de unde e produsul…. Dacă era furat era în regula sa fie viermi???? Astea îs birocrațiile kkatului de sistem rumanesc, de aia merg lucrurile asa cum merg în tara asta!!!!
    Și munca la negru este în floare!!!! Uitați-vă doar peste drum la pietari…. Sa nu mai vorbim de „oamenii de afaceri” care umplu toată ziua tot trotuarul!!!!

  2. Daca se mentiona in articol si de unde a fost cumparat acel sandiwich cu pricina nu ar avea in momentul de fata control de la protectia consumatorului toate fastfood-urile din zona Decebal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: