16.2 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO Timp de trei zile, roboții au făcut legea în Sala Polivalentă

Pentru câteva zile, Bistrița a fost gazda unui eveniment, Bolts and Speed, în care centrul atenției s-a mutat pe mașinile robot, creații ale unor elevi pasionați de robotică.

În Sala Polivalentă din Bistrița, timp de trei zile, roboții au fost supuși unor probe prin care să le fie testată rapiditatea, anduranța și precizia.

Bolts and Gears, echipa de robotică a Colegiului Național „Liviu Rebreanu” a trimis o invitație mai multor echipe de robotică din județ și din țară care s-au întrecut trei zile, iar la final a fost organizată premierea echipelor.

În prima zi s-a desfășurat o activitate interactivă, Photo Treasure Hunt, la care au participat toate echipele. În cea de-a doua zi, mașinile robotice s-au întrecut în două probe, de drag și Off-road. În ultima zi a fost organizată proba de raliu.

Câștigătoarea tuturor probelor a fost echipa de robotică din Târgoviște. Cristi Cornea, liderul trupei Bolts and Gears, a făcut o prezentare a evenimentului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: