14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Heniu rămâne Heniu! CS Gloria 2018 nu a reușit „transferul” echipei feminine de fotbal în propria curte

Oficialii CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au făcut demersuri pentru integrarea ACS Heniu Prundu Bârgăului în clubul bistrițean. Echipa feminină de fotbal din Prund va rămâne, însă, Heniu.

Alipirea echipei feminine de fotbal la clubul relativ nou, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, nu este posibilă.

Cei care au dorit acest lucru, respectiv oficialii clubului bistrițean, printre care și directorul Eugen Cosma, s-au lovit atât de o chestiune a păstrării identității brandului sub care s-a dezvoltat echipa de fotbal feminin cât și a celor care contravin strategiei de evoluție a acesteia.

În fond, echipa Heniului nu poate deveni parte a CS Gloria 2018 deoarece sunt două lucruri distincte, iar problema identității este una care nu ține doar de una dintre părți.

Eugen Cosma, directorul CS Gloria 2018, a făcut precizările în legătură cu „transferul” echipei feminine la clubul bistrițean printr-un comunicat.

„În acest context, ne-am dorit cesionarea dreptului de participare în Liga 1 a echipei de fotbal feminin – ACS Heniu Prundu Bârgăului, având certitudinea că astfel vom crea premisa unei bune organizări și dezvoltări a activității, după cum am demonstrat în cazul celorlalte echipe ale clubului nostru.

Din păcate, demersul nu s-a concretizat din motive care țin atât de păstrarea identității brandului sub care s-a dezvoltat echipa de fotbal feminin cât și a celor care contravin strategiei de evoluție a acesteia.

Din respect pentru suporterii Gloriei 2018 și ai fotbalului, ne considerăm datori să clarificăm aceste aspecte, fiecare dintre cele două părți urmându-și de acum propriul drum, adoptându-și strategia de viitor și asumându-și deciziile și acțiunile pentru propria entitate.

Rămânem fair-play și dorim mult succes echipei de fotbal feminin ACS Heniu Prundu Bârgăului!”.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: