16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Heniu rămâne Heniu! CS Gloria 2018 nu a reușit „transferul” echipei feminine de fotbal în propria curte

Oficialii CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au făcut demersuri pentru integrarea ACS Heniu Prundu Bârgăului în clubul bistrițean. Echipa feminină de fotbal din Prund va rămâne, însă, Heniu.

Alipirea echipei feminine de fotbal la clubul relativ nou, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, nu este posibilă.

Cei care au dorit acest lucru, respectiv oficialii clubului bistrițean, printre care și directorul Eugen Cosma, s-au lovit atât de o chestiune a păstrării identității brandului sub care s-a dezvoltat echipa de fotbal feminin cât și a celor care contravin strategiei de evoluție a acesteia.

În fond, echipa Heniului nu poate deveni parte a CS Gloria 2018 deoarece sunt două lucruri distincte, iar problema identității este una care nu ține doar de una dintre părți.

Eugen Cosma, directorul CS Gloria 2018, a făcut precizările în legătură cu „transferul” echipei feminine la clubul bistrițean printr-un comunicat.

„În acest context, ne-am dorit cesionarea dreptului de participare în Liga 1 a echipei de fotbal feminin – ACS Heniu Prundu Bârgăului, având certitudinea că astfel vom crea premisa unei bune organizări și dezvoltări a activității, după cum am demonstrat în cazul celorlalte echipe ale clubului nostru.

Din păcate, demersul nu s-a concretizat din motive care țin atât de păstrarea identității brandului sub care s-a dezvoltat echipa de fotbal feminin cât și a celor care contravin strategiei de evoluție a acesteia.

Din respect pentru suporterii Gloriei 2018 și ai fotbalului, ne considerăm datori să clarificăm aceste aspecte, fiecare dintre cele două părți urmându-și de acum propriul drum, adoptându-și strategia de viitor și asumându-și deciziile și acțiunile pentru propria entitate.

Rămânem fair-play și dorim mult succes echipei de fotbal feminin ACS Heniu Prundu Bârgăului!”.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.