18.9 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Bătaie cu pumnii pe Arțarilor! Polițiștii locali i-au despărțit și unul a ajuns la psihiatrie

Zi plină de nebunii ieri, în Bistrița. După ce un tânăr a fost junghiat, alți doi tineri s-au luat la pumni în plină stradă. De pe Arțarilor, unul a ajuns pe Someșului, internat la Psihiatrie.

Ieri, după ce în jurul amiezii un tânăr de 30 de ani a ajuns înjunghiat la spital, polițiștii locali au intervenit pentru aplanarea altui conflict.

Doi tineri, unul de 27 și unul de 33 de ani, s-au luat la pumni în plină stradă, pe Arțarilor. Un echipaj al Poliției Locale Bistrița era în patrulare și a văzut altercația.

Polițiștii locali au reușit să-i despartă pe cei doi. Au solicitat și intervenția unui echipaj medical.

Astfel, unul dintre tineri a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD și un echipaj de politie și transportat la UPU Bistrița. Ulterior a fost transportat la secția de Psihiatrie de pe strada Someșului, unde a rămas internat.

Ambii sunt cunoscuți ca și consumatori de substante cu efect psihoactiv. Nu au dorit să depună plângere unul împotriva celuilalt, așa că polițiștii locali le-au aplicat amenzi de 500, respectiv 700 de lei.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Marele „primar, micul Turc, e bine merci, prin țări străine!!!! Concedii peste concedii și plimbări pe banii noștri. Vai de noi cu asemenea primar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: