20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Premierul Ciucă: „Există posibilitatea să se realizeze prin Pasul Tihuța spre Bistrița un coridor de aprovizionare cu gaze”

Potrivit premierului Nicolae Ciucă, există posibilitatea să se realizeze un coridor de aprovizionare cu gaze naturale prin județul nostru, prin Pasul Tihuța. Proiectul ar avea un termen de implementare de 5 ani.

Prezent la deschiderea de către Transgaz a magistralei de gaz natural de la Pojorâta-Vatra Dornei, premierul Nicolae Ciucă a anunțat noi planuri pentru aprovizionarea cu gaz din zonă:

„Există, de asemenea, și posibilitatea ca prin Pasul Tihuța, de la Vatra Dornei către Bistrița, să se realizeze un alt coridor de aprovizionare cu gaze, care are ca perioadă de implementare un termen de 5 ani”, a declarat premierul Ciucă, citat de mediafax.ro.

De aproape 20 de ani a fost nevoie pentru ca magistrala de gaz natural să fie finalizată. Este vorba despre o investiție de aproximativ 17 milioane de lei.

Foto: Mediafax

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: