11.6 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

VIDEO: Cu racheta în decapotabilă, la plimbare prin oraș

O apariție ”de senzație”, aseară, pe străzile Bistriței. La semaforul de la Big a oprit o decapotabilă. Șoferul îmbrăcat în culori militărești, cu o cască în cap, avea asigurată pe bancheta din spate…o rachetă!

Azi-noapte, la semaforul de la Big, bistrițenii au avut parte de o scenă…ruptă din filme.

La culoarea roșie a oprit o decapotabilă. Din ea se auzea muzică ritmată militărească. Șoferul, îmbrăcat în culorile armatei și cu o cască pe cap, nu era singur în mașină. Pe bancheta din spate, asigurată în centuri, o rachetă.

Să te plimbi cu racheta pe bancheta din spate și să oprești la semafor, păi asta înseamnă să fii mafiot!!!” este mesajul ce însoțește video-ul, pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. …asta cu racheta si mai este unul cu doua tunuri in livezile, doar ca s indreptate spre vest..pesemne ca are afinitati estice!
    Eu o sa mi cumpar o sabie telescopica.

  2. Incet si sigur razboiul aduce si astfel de necazuri, adica strica lumea la cap !
    Cand ai facebook si nu ti-ai pus nimic in gradina sa ai ceva de lucru, iti cauti o alta indeletnicire, aceea de CIRCUSANT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.