14.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Au furat butelii cu propan și bunuri dintr-un service auto, de peste 70.000 lei. Acum sunt reținuți

Polițiștii bistrițeni au reținut doi bărbați care au furat bunuri de peste 70.000 lei. Dintr-o societate comercială au furat butelii cu propan și cabluri, dintr-un service auto mai multe piese.

Doi bărbați din Bistrița și Crainimăt au fost reținuți pentru 24 de ore, riscând să ajungă după gratii.

Cei doi au furat din trei societăți comerciale bunuri de peste 70.000 lei. Faptele au fost comise în lunile iulie și august.

„În urma investigațiilor realizate de polițiști a rezultat faptul că doi bărbați de 28 și 49 de ani din Crainimăt și Bistrița, în cursul lunii iulie și august anul acesta, ar fi pătruns în incinta a trei societăți comerciale de pe raza municipiului Bistrița, de unde ar fi sustras mai multe bunuri de valoare.

Dintr-o magazie a două societăți comerciale, în cursul lunii iulie a.c., ar fi sustras 11 butelii încărcate cu propan, conductori electrici de pe utilaje, 5 pachete de cablu și un cablu de cupru de alimentare, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 42.500 de lei.

În cursul lunii august a.c., din incinta unui service auto ar fi sustras mai multe truse de scule și aparatură destinată reparării autoturismelor, fiind cauzat un prejudiciu în valoare de 32.000 lei” explică într-un comunicat de presă reprezentanții IPJ BN.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial. Cei doi vor fi duși azi în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în cazul dosarului de furt calificat și speră să recupereze integral prejudiciul cauzat de cei doi.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.