18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Au furat butelii cu propan și bunuri dintr-un service auto, de peste 70.000 lei. Acum sunt reținuți

Polițiștii bistrițeni au reținut doi bărbați care au furat bunuri de peste 70.000 lei. Dintr-o societate comercială au furat butelii cu propan și cabluri, dintr-un service auto mai multe piese.

Doi bărbați din Bistrița și Crainimăt au fost reținuți pentru 24 de ore, riscând să ajungă după gratii.

Cei doi au furat din trei societăți comerciale bunuri de peste 70.000 lei. Faptele au fost comise în lunile iulie și august.

„În urma investigațiilor realizate de polițiști a rezultat faptul că doi bărbați de 28 și 49 de ani din Crainimăt și Bistrița, în cursul lunii iulie și august anul acesta, ar fi pătruns în incinta a trei societăți comerciale de pe raza municipiului Bistrița, de unde ar fi sustras mai multe bunuri de valoare.

Dintr-o magazie a două societăți comerciale, în cursul lunii iulie a.c., ar fi sustras 11 butelii încărcate cu propan, conductori electrici de pe utilaje, 5 pachete de cablu și un cablu de cupru de alimentare, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 42.500 de lei.

În cursul lunii august a.c., din incinta unui service auto ar fi sustras mai multe truse de scule și aparatură destinată reparării autoturismelor, fiind cauzat un prejudiciu în valoare de 32.000 lei” explică într-un comunicat de presă reprezentanții IPJ BN.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial. Cei doi vor fi duși azi în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în cazul dosarului de furt calificat și speră să recupereze integral prejudiciul cauzat de cei doi.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: