10.8 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

Ministrul Apărării, bistrițeanul Vasile Dîncu, decorat de președintele Ucrainei Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a decorat câteva zeci de oficiali și ziariști occidentali implicați în susținerea țării sale în fața invaziei ruse. Printre ei s-a numărat și ministrul Apărării Vasile Dîncu.

Printre cei decorați  de Zelenski se numără șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președintele Consiliului European, Charles Michel, miniștri ai Apărării din mai multe state europene și comisari europeni.

Potrivit g4media.ro, au fost decorați și doi români. Ministrul bistrițean al Apărării Vasile Dîncu și comisarul european pentru Transport Adina Vălean.

Țara noastră a fost lăudată în repetate rânduri de oficialii ucraineni pentru sprijinul oferit, în special pentru a-i primi pe refugiații ucraineni și pentru deschiderea Portului Constanța pentru exporturile de mărfuri ucrainene.

În ceea ce privește presupusul ajutor militar, oficialii români au fost discreți cu acest subiect.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. (Balada lui Vodă Putin)

  În franțuzește, e curvă,
  Și-n poloneză — gunoi.
  În ucraineană o scârbă
  Ce declanșează război.
  Pe bulgărește, otreapă
  Și-n ungurește – tărhat.
  Limba turcă nu îl scapă
  Și-l denumește – rahat.
  Iar kaghebistul, o javră,
  Un cimpanzeu fără păr,
  Face în jur multă zarvă,
  Țarul nuclear — Ciubăr.

 2. Bravos, deci stam bine cu grija fata de altii! Aici exista consens absolut !
  O mai buna dovada a incompetentei si sslugarniciei decat cea de a fi decorat de Jelitu nici ca se putea! Multumesc dle radu Moldovan pentru grija ce o porti acestui gelatinos personaj a carui neremaniere ( simt) ca ai rezolvat-o. „Vasile, esti demis?”-extras din gama de glume ciolacuniste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....