14.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

Luis Gabriel & Ork Diamantelor, vineri seară, în SKY Club Bistrița

Luis Gabriel & Ork Diamantelor promit un show incendiar vineri seară, în 16 septembrie, SKY Club bistrița. Biletul de acces este 60 de lei.

Luis Gabriel este un tânăr cântăreţ de manele, care face parte din noul val. A dat lovitura cu maneaua „Diamantul şi perla”. 

Piesa a adunat într-un timp record 9 milioane de vizualizări pe YouTube, barometrul zilelor noastre când vine vorba de muzicanţi. 

Numele său complet este Luis Gabriel Tudor şi se diferenţiază de ceilalţi cântăreţi de manele prin faptul că în piesele sale introduce şi influenţe din stilul flamenco.

Vineri seara, 16 septembrie 2022, Luis Gabriel este invitat la SKY Club Bistrița.

Fanii săi își pot face rezervări la numărul de telefon 0757.777.707.

Biletele se vând doar la intrarea în club. 

(P)

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: