13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Deputat Bogdan Ivan Gruia: Peste un miliard de lei, prin programul de investiții „Anghel Saligny”, pentru toate comunitățile din Bistrița-Năsăud!

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a anunțat că peste un miliard de lei va ajunge în Bistrița-Năsăud, prin programul de investiții „Anghel Saligny”. Aproape 1.200.000 lei vor merge doar pentru reabilitarea și modernizarea străzii Tărpiului. 

1.027.451.586,96 (Un miliard de lei)!

85 de proiecte pentru toate comunitățile din Bistrița-Năsăud!

Ieri seară s-a emis Ordinul de Ministru pentru investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, a anunțat Bogdan Ivan Gruia. 

Lista proiectelor finanțate în comunitatea dumneavoastră – AICI.

Lista obiectivelor de investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, a fost finalizată pentru județele Bistrița-Năsăud și Prahova, anunță ministrul Cseke Attila.

Conform criteriilor de selectare, în județul Bistrița-Năsăud, au fost aprobate spre finanțare 85 de obiective de investiții, în valoare totală de 1.027.451.586,96 lei.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.