19.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Deputat Bogdan Ivan Gruia: Peste un miliard de lei, prin programul de investiții „Anghel Saligny”, pentru toate comunitățile din Bistrița-Năsăud!

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a anunțat că peste un miliard de lei va ajunge în Bistrița-Năsăud, prin programul de investiții „Anghel Saligny”. Aproape 1.200.000 lei vor merge doar pentru reabilitarea și modernizarea străzii Tărpiului. 

1.027.451.586,96 (Un miliard de lei)!

85 de proiecte pentru toate comunitățile din Bistrița-Năsăud!

Ieri seară s-a emis Ordinul de Ministru pentru investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, a anunțat Bogdan Ivan Gruia. 

Lista proiectelor finanțate în comunitatea dumneavoastră – AICI.

Lista obiectivelor de investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, a fost finalizată pentru județele Bistrița-Năsăud și Prahova, anunță ministrul Cseke Attila.

Conform criteriilor de selectare, în județul Bistrița-Năsăud, au fost aprobate spre finanțare 85 de obiective de investiții, în valoare totală de 1.027.451.586,96 lei.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?