16.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Aventurile unui clujean de 18 ani s-au terminat la poliție: L-au lăsat nervii la Bistrița și-a luat la șuturi o mașină pe stradă

Aventurile unui clujean de 18 ani s-au terminat la poliție în această seară, după ce a luat la șuturi o mașină parcată în apropierea policlinicii. De acolo, acesta s-a îndreptat spre supermarketul Profi, unde a fost imobilizat de mai mulți polițiști care atunci ieșeau de la muncă și l-au urmărit. La secție, polițiștii au constatat că tânărul mai era cercetat într-un dosar penal sub control judiciar și nu avea voie să părăsească județul de reședință.

În această după-masă, un tânăr de 18 ani din Cluj-Napoca a început să lovească o mașină parcată în apropierea ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Se pare că acesta și-a pierdut cumpătul pe stradă și a început să lovească prima mașină care i-a ajuns în cale. I-ar fi distrus oglinzile și i-ar fi îndoit capota.

Imediat după ce a lovit mașina, tânărul s-a îndreptat spre supermarketul Profi. A fost observat de mai mulți polițiști care atunci ieșeau de la muncă. Oamenii legii s-au luat după el și l-au imobilizat chiar în supermarket.

La secție, polițiștii au constatat că tânărul mai era cercetat într-un dosar penal și se afla sub control judiciar. Acesta nu avea voie să părăsească județul de reședință, Cluj.

„În acestă dupa-masă, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică și un jandarm au depistat, în flagrant delict, la scurt timp după comiterea unei distrugeri, un tânăr de 18 ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost observat de către doi polițiști aflați în timpul liber, în interiorul unui magazin, a fost imobilizat și condus la sediul Poliție Municipiului Bistrița pentru audieri.

Din primele date, tânărul, în timp ce se afla pe o stradă din Bistrița, ar fi provocat distrugeri unui autoturism parcat. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta era plasat sub control judiciar, având interdicția de a părăsi județul de domiciliu. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: