14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

MINUNAT! TeraSteel Bistrița „face lumină” la baza Salvamont din Bistricior, cu panouri fotovoltaice

Baza salvamontiștilor din Călimani, cea de pe vârful Bistricior, a fost dotată cu panouri fotovoltaice de ultimă generație de către TeraSteel, compania bistrițeană producatoare de materiale de construcții.

TeraSteel a sponsorizat pentru baza Salvamontului opt panouri care să servească în scopul economiei la energie electrică.

Panoul fotovoltaic prelevează radiația solară și o transformă în energie electrică. Celulele sale fotovoltaice captează energia și o convertesc în electricitate.

„A fost finalizată amplasarea a opt panouri fotovoltaice la baza Salvamont Bistricior din Munții Călimani. Mulțumim sponsorului TeraSteel!”, au transmis cei de la Serviciul Public de Salvamont Bistrița-Năsăud.

TeraSteel este liderul piețelor de panouri termoizolante și de profile zincate din România și Serbia. Au peste 25 de ani de experiență pe piața materialelor de construcții și mai bine de 15 ani în producția de panouri termoizolante și profile zincate. Compania noastră activează în trei unități de producție situate în România și Serbia.

„Prietenoși cu mediul TeraSteel sponsorizează panouri fotovoltaice și pentru baza Salvamont din Bistricior.

Mobilizare generală pentru o mână de ajutor și treaba merge ’„ca pe roate’’.

Mulțumim oameni frumoși și generoși!”, a scris pe Facebook Camelia Tabără, vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: