15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

7 flori de toamnă pentru înfrumusețat terasa sau grădina de la Depozitul de Flori Anna Fiori din Sărățel

Grădini sau terase colorate cu flori în ghiveci, toamna? Se poate! Și ce flori frumoase de toamnă, și chiar de iarnă, găsești în Depozitul de Flori și Plante Ornamentale Anna Fiori de la Sărățel. Vă prezentăm astăzi șapte plante care vă pot colora terasa sau grădina toamna asta:

1. Erika carnea

Este un semi-arbust, o plantă de toamnă și chiar iarnă pentru terasă sau grădină, care vine dintr-o familie cu 860 de speciii. O puteți planta în grădină până la primul îngheț, având grijă însă să-i feriți florile de zăpadă (o puteți acoperi cu o folie când va ninge). Pe o terasă, chiar și neîncălzită, poate sta fericită și colorată toată iarna. Îi place apa, astfel că va trebui udată de 2-3 ori pe săptămână, dar nu abundent.

La Depozitul de Flori Anna Fiori de la Sărățel o găsiți în diverse nuanțe, de la alb și până la roz aprins.

2. Calluna vulgaris

Este varianta „murdară” a Erikăi, multicoloră. La fel, o puteți planta în grădină până la primul îngheț sau o puteți lăsa pe terasă, în ghiveci, ferită de ninsoare. 

3. Skimea Japonica sau Rubella ori, popular, Liliacul Japonez

Este un arbust de decor cu fructe colorate în diverse culori, care formează tufișuri dense în grădină sau într-un ghiveci mare. Este recomandat să îl plantați toamna, înainte de primul îngheț. Este o plantă care va da culoare grădinii, inclusiv iarna.

La Depozitul de Flori și Plante Ornamentale Anna Fiori din Sărățel o găsiți acum în culorile roșu și alb.

4. Celosia sau Creasta Cocosului

Este o plantă plină de curaj, care răzbate indiferent de anotimp. O puteți dărui cuiva să inspire curaj sau o puteți planta în grădină pentru a vă aduce curajul aproape de voi. Creasta Cocoșului este o plantă perenă, de grădină, pe care o puteți planta toamna. La plantare trebuie să rețineți că iubește soare și apa, atunci când o poziționați în grădină.

Are diferite culori, de la galben, portocaliu până la roșu intens.

5. Lilium sau Crinul de grădină

Toamna este anotimpul perfect în care să plantați bulbii Crinului de grădină. Acum, la Anna Fiori, depozitul de plante de la Sărățel îl găsiți înnflorit, în ghiveci. Trebuie să rețineți că poate fi plantat în grădină primăvara după ultimul îngheț și toamna, înainte de primul îngheț, iar groapa în care îl plantați trebuie să aibă de 3 ori dimensiunea bulbului. 

6. Crizanteme – simbolul longevității și al bucuriei

Chiar dacă românii asociază astăzi crizantemele cu doliul, fiind florile care înfrumusețează mormintele celor dragi în Noiembrie, Crizantema este o floare extrem de veselă, simbolul longevității și al bucuriei. Pot da toamnei cele mai frumoase culori, plin înflorirea abundentă care le caracterizează. Câteva crizanteme bine alese pot forma în grădină un covor de flori extrem de vis.

La Depozitul de Flori și Plante Ornamentale de la Sărățel le găsiți acum în fel de fel de culori și combinații de culori și de diverse mărimi. De la cele mititele și până la cele uriașe.

Trebuie să știți că le puteți planta în grădină oricând, dar să aveți grijă să le asigurați un sol fertil și apă.

7. Hebe Veronica Variegata

Este un semiarbust cu flori, care poate ajunge până la 1.5 m, toamna fiind perioada sa favorită de creștere. Face flori până la primele zăpezi, înflorirea fiind continuă până la venirea iernii. Poate ierna și înfrumuseța terasele deschise, dar trebuie așezată într-un ghiveci mare, generos, ferit de curenți și, dacă se poate, într-o zonă însorită. 

Poate fi plantat și în grădina, scutit de vânt, iar tot ceea ce îngheață trebuie tăiat primăvara, mai ales acolo unde sunt îngheturi până la -10 grade Celsius. 

Mai multe informații și comenzi puteți plasa la numărul de telefon 0752.233.954.

Depozitul de Flori și Plante Ornamentale Anna Fiori de la Sărățel este deschis de Luni până Vineri de la 8:30 la 18:00, Sâmbăta între orele 8:30 și 16:00 și Duminica între 9:00 și 13:00.

 

50 la sută REDUCERE la Depozitul de Flori ANNA FIORI din Sărățel, la plantele de grădină și de apartament!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. La ce preturi au, sa si le pastreze. Am fost de cateva ori acolo si mereu am ramas uimit de preturile de 2-3 ori mai mari decat in alte parti. La reducerile de toamna, palmier 1 metru inaltime cu tot cu frunze, 3800 lei in conditiile in care, in oras am gasit la 1500 lei de 2 metri fara a lua in calcul frunzele. Hortensii la 150 lei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.