6.8 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

50 la sută REDUCERE la Depozitul de Flori ANNA FIORI din Sărățel, la plantele de grădină și de apartament!

Cine n-a văzut pe drumul spre Târgu-Mureș, Depozitul de Flori ANNA FIORI situat chiar înainte de trecerea la nivel cu calea ferată de la Sărățel? Poate mulți l-ați văzut, dar nu ați știut că aici, de patru ani, funcționează unul dintre cele mai mari depozite de flori din Transilvania, de unde se aprovizionează nu doar florăriile din Bistrița-Năsăud, ci și cele mai mari din județele limitrofe.

În urmă cu patru ani, Ana și Rafaelle Iossa au preluat micul depozit care funcționa aici și mai departe au făcut investiții de zeci de mii de euro pentru a putea livra mereu, indiferent de sezon, flori proaspete și zeci de soiuri de flori de apartament, terasă sau grădină, arbori și arbuști ornamentali pentru oricine iubește verdele și florile. Au zone cu atmosferă controlată de unde livrează flori proaspete florăriilor și sere încălzite unde veți găsi mereu sute de flori, în funcție de sezon. Dacă nu știați, sunt flori sau arbuști care rămân verzi, ba chiar au și flori, pentru terasă sau grădină. Iar la ANNA FIORI le găsiți pe toate, în funcție de sezon, și primiți gratuit și cu tot dragul instrucțiuni de plantare și îngrjire.

Rafaelle Iossa este italian, de profesie inginer agronom, și provine dintr-o familie cu tradiție de zeci de ani în producția de flori. Ana a iubit dintotdeauna florile și după ce viața a împins-o să ajungă avocat, apoi profesor la un liceu, a renunțat la totul pentru a se dedica pasiunii ei de-o viață: florile.

Până a deschis depozitul de la Sărățel, Ana livra camioane cu flori în toată țara. Știe, simte cum să le aleagă pe cele mai frumoase și n-a dus niciodată lipsă de clienți pentru că mereu aducea cea mai bună calitate. La flori n-o întrece nimeni, sunt pasiunea ei… De altfel, prin intermediul florilor l-a cunoscut și pe Rafaelle, au ajuns apoi să formeze o familie, iar împreună au pus bazele unui Depozit de Flori unde oricine să găsească orice floare ar dori, oricând.

IMPORTANT de reținut: Dacă nu aveți o afacere în domeniul florilor, nu veți putea cumpăra niciodată flori proaspete, tăiate, în buchete, de la ei. Le aduc doar florăriilor și face parte din politica lor să nu le vândă persoanelor fizice.

În schimb, puteți să le treceți oricând pragul dacă doriți flori la ghiveci, plante ornamentale de interior sau de exterior, arbuști ori brăduți ornamentali. Au zeci de specii mereu din care să alegeți, mai mici, mai mari, uriași, iar dacă vreți ceva anume trebuie doar să le lăsați comanda. Depozitul se aprovizionează cu flori de două ori pe săptămână, așa că în maxim câteva zile va ajunge la voi planta dorită.

SUPER OFERTĂ: De astăzi și până în 15 OCTOMBRIE, aveți 50 la sută REDUCERE la toate plantele de grădină sau apartament expuse la Depozitul de Flori ANNA FIORI

Dacă cumva ați „vânat” anumite plante sau arbuști ornamentali, de interior sau de exterior, acum este momentul să le cumpărați. De astăzi, 26 Septembrie și până în 15 Octombrie la Anna Fiori au REDUCERE de 50 la sută toate plantele de apartament și florile ornamentale sau arbuștii de grădină – în limita stocului disponibil. Veți găsi specii care rămân verzi inclusiv iarna, brazi ornamentali în formă de spirală sau plante perene, care plantate acum în grădină o vor umple de culoare și veselie anul viitor. Vă reamintim, pe lângă discount aveți GRATUIT și sfaturile de plantare și îngrijire din partea unor profesioniști, care asta fac de-o viață.

Și dacă vreți să aveți o grădină sau o terasă mereu plină de plante și flori, indiferent de anotimp, treceți oricând aveți timp, de Luni și până Sâmbătă pe la Depozitul de Flori din Sărățel și spuneți ce doriți. Dacă nu este pe stoc, va fi adus special pentru voi. Mai multe informații și comenzi puteți plasa la numărul de telefon 0752.233.954.

Depozitul de Flori este deschis de luni până vineri de la 8:30 la 18:00, sâmbătă între orele 8:30 și 16:00 și duminică între 9:00 și 13:00.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...