1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

AQUABIS: O parte din locuitorii din Târlișua, în seara asta, fără apă. Mâine, patru localități fără apă

  1. Astăzi, 25.09.2022, de la orele 18.00, se va sista furnizarea apei potabile în localitatea  TÂRLIȘUA. Va fi parțial, partea de jos a satului. Reluarea furnizării va fi posibilă în cel mai scurt timp, măsura fiind necesară pentru a se efectua lucrări de remediere a unei  avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.
  2. Luni, 26.09.2022, între orele 09.00 – 13.00, se va sista furnizarea apei potabile în localitatea BRANIȘTEA. De asemenea se va sista apa începând cu orele 12.00 și la CRISTEȘTII CICEULUI, URIU și ILIȘUA. Măsura este necesară pentru a se efectua lucrări de remediere a unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei ( creșterea turbidității ), fapt pentru care vă rugăm ca înainte de consum, să lăsaţi să curgă apa câteva minute pentru limpezire.

AQUABIS S.A își cere scuze față de consumatori pentru  disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/213117 şi  0372/742478

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...