14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

AQUABIS: O parte din locuitorii din Târlișua, în seara asta, fără apă. Mâine, patru localități fără apă

  1. Astăzi, 25.09.2022, de la orele 18.00, se va sista furnizarea apei potabile în localitatea  TÂRLIȘUA. Va fi parțial, partea de jos a satului. Reluarea furnizării va fi posibilă în cel mai scurt timp, măsura fiind necesară pentru a se efectua lucrări de remediere a unei  avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.
  2. Luni, 26.09.2022, între orele 09.00 – 13.00, se va sista furnizarea apei potabile în localitatea BRANIȘTEA. De asemenea se va sista apa începând cu orele 12.00 și la CRISTEȘTII CICEULUI, URIU și ILIȘUA. Măsura este necesară pentru a se efectua lucrări de remediere a unor avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei ( creșterea turbidității ), fapt pentru care vă rugăm ca înainte de consum, să lăsaţi să curgă apa câteva minute pentru limpezire.

AQUABIS S.A își cere scuze față de consumatori pentru  disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/213117 şi  0372/742478

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: