7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

FOTO/VIDEO: Gigi și Ovidiu, cei doi tineri găsiți morți în râul Bistrița

Tragedie azi, în Unirea, unde o mașină a fost găsită răsturnată în râul Bistrița. Doi tineri au murit, salvatorii nemaiavând ce face pentru a-i ajuta. Gigi – zis Kaizer, și Ovidiu- zis Didu- erau amândoi din Unirea.

De vineri, familiile a doi tineri din Unirea nu mai știau nimic de ei. I-au căutat, dar nu le-au dat de urmă.

Astăzi, vestea că ei au fost găsiți a căzut ca un trăznet. Asta pentru că au fost găsiți fără suflare.

Mașina de teren a lui Gigi Rus- zis Kaizer, a fost văzută în râul Bistrița. În mașină cu el era și Ovidiu Butunoiu- zis Didu.

Din nefericire, ambii au fost găsiți decedați, așa că salvatorii nu au mai avut ce face pentru ei.

„La locul evenimentului, în autoturism au fost identificați doi bărbați de 36 și 37 de ani, din Unirea, care din nefericire erau decedați. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă. Totodată, va fi dispusă necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului celor doi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă.

FOTO – O mașină a căzut în râul Bistrița: două persoane găsite decedate înăuntru

Gigi lucra în domeniul construcțiilor, iar Ovidiu în domeniul forestier.

L-a sunat soțul meu că mâine trebuia să meargă în pădure să ne aducă niște lemne. Dar i-a răspuns altcineva la telefon și i-a spus că Didu a fost găsit mort. Nu ne vine să credem!” a povestit reporterilor I.B.

Se pare că Gigi și Ovidiu fuseseră vineri după-masă la un ceaun, la o stână. Când au pornit de acolo, Gigi ar fi ”comandat” un desert, anunțând pe cei din Unirea că ajung în 20 de minute.

După 20 de minute însă, când prietenii i-au sunat, aceștia nu au mai răspuns. Au fost căutați cu mașini de teren pe toate dealurile, însă nici urmă de cei doi.

Mașina a fost zărită azi la 10 – 15 metri de ”urma” lăsată de aceasta pe marginea prăpastiei. Locul în care ar fi căzut inițial este o zonă unde apa este adâncă, și, cel mai probabil, de aceea mașina nu a fost zărită deși prietenii i-au căutat și pe timp de noapte și pe timp de zi.

Abia azi, când curenții de apă au reușit să împingă mașina în zonă cu adâncime mai mică, o parte din mașină a fost observată. Totul însă, mult prea târziu.

Vestea morții celor doi a șocat comunitatea din Unirea și Bistrița. Mesajele de condoleanțe curg pe pagina de Facebook a lui Gigi Rus, dar și pe paginile prietenilor celor doi.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiilor îndoliate!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...