19.2 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Ride Sharing la Sângeorz-Băi! Orașul mic de munte a primit 60 de biciclete pentru pasionații de mișcare

Sângeorzenii au primit 60 de biciclete achiziționate de primărie. În localitatea de la munte începe modul de „Bike Sharing”.

Primăria din Sângeorz-Băi a cumpărat 60 de biciclete printr-un proiect de „Amenajare Zonă de Promenadă pe Valea Borcutului zi asfaltare străzi în orașul Sângeorz-Băi”.

Toate bicicletele vor fi puse la dispoziția publicului care le poate folosi utilizând un card reîncărcabil eliberat de la un automat amplasat pe stradă.

Astfel, primăria dă drumul „Bike Sharing-ului”.

Cei de la primăria Sângeorz-Băi spun că astfel contribuie la dezvoltarea mobilității urbane prin reducerea dependenței de utilizare a autoturismelor și utilizarea unor categorii de transporturi nepoluante, contribuind împreună asupra calității vieții.

„Astăzi au ajuns la Sângeorz-Băi cele 60 de biciclete achiziționate prin proiectul de “Amenajare Zonă de Promenadă pe Valea Borcutului și asfaltare străzi în orașul Sângeorz-Băi”, respectiv cel de “Amenajare Piste de Biciclete, Pod Rutier peste râul Someșul Mare și asfaltare străzi în orașul Sângeorz-Băi”, care vor fi la dispoziția cetățenilor printr-un sistem de tip “Bike Sharing” și care vor putea fi folosite pe baza unor carduri reîncărcabile eliberate de un automat.

Susținem dezvoltarea mobilității urbane prin reducerea dependenței de utilizare a autoturismelor și utilizarea unor categorii de transporturi nepoluante, contribuind împreună asupra calității vieții”, a transmis Primăria Sângeorz-Băi pe pagina de Facebook.

Foto: arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: