8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Ride Sharing la Sângeorz-Băi! Orașul mic de munte a primit 60 de biciclete pentru pasionații de mișcare

Sângeorzenii au primit 60 de biciclete achiziționate de primărie. În localitatea de la munte începe modul de „Bike Sharing”.

Primăria din Sângeorz-Băi a cumpărat 60 de biciclete printr-un proiect de „Amenajare Zonă de Promenadă pe Valea Borcutului zi asfaltare străzi în orașul Sângeorz-Băi”.

Toate bicicletele vor fi puse la dispoziția publicului care le poate folosi utilizând un card reîncărcabil eliberat de la un automat amplasat pe stradă.

Astfel, primăria dă drumul „Bike Sharing-ului”.

Cei de la primăria Sângeorz-Băi spun că astfel contribuie la dezvoltarea mobilității urbane prin reducerea dependenței de utilizare a autoturismelor și utilizarea unor categorii de transporturi nepoluante, contribuind împreună asupra calității vieții.

„Astăzi au ajuns la Sângeorz-Băi cele 60 de biciclete achiziționate prin proiectul de “Amenajare Zonă de Promenadă pe Valea Borcutului și asfaltare străzi în orașul Sângeorz-Băi”, respectiv cel de “Amenajare Piste de Biciclete, Pod Rutier peste râul Someșul Mare și asfaltare străzi în orașul Sângeorz-Băi”, care vor fi la dispoziția cetățenilor printr-un sistem de tip “Bike Sharing” și care vor putea fi folosite pe baza unor carduri reîncărcabile eliberate de un automat.

Susținem dezvoltarea mobilității urbane prin reducerea dependenței de utilizare a autoturismelor și utilizarea unor categorii de transporturi nepoluante, contribuind împreună asupra calității vieții”, a transmis Primăria Sângeorz-Băi pe pagina de Facebook.

Foto: arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.