13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

VIDEO: Fostul sediu LDP, casă pentru Evidența Populației și Starea Civilă Bistrița

Primăria Bistrița a cumpărat sediul LDP de pe strada Cuza Vodă. A dat peste 750.000 de euro pentru ceea ce va deveni casă pentru serviciile Evidența Populației și Starea Civilă. Totuși, transformarea va începe abia în toamna lui 2023:

Primarul Ioan Turc a anunțat astăzi că Primăria Bistrița a cumpărat sediul LDP. În locul celor de la ”Lucrări Drumuri și Poduri„ vor veni angajați ai municipalității.

Proprietatea a fost cumpărată cu peste 750.000 de euro.

Am cumpărat acest activ de curând și, în spiritul unei transparențe reale, doresc să pun la dispoziție toate datele de care eu cred că opinia publică trebuie să beneficieze:

  • prețul a fost de 775.725 euro, fără TVA, raportat la o valoare estimată de circa un milion de euro a acestui activ, care înseamnă clădire și teren
  • Suprafața de teren este de 3.564 de mp
  • suprafața clădirilor administrative de 480 de mp, din care sală de ședințe 162 mp, birou proiectare 124 mp, punct control 31 mp” a declarat primarul Ioan Turc.

Acesta a explicat că în aceste clădiri vor fi mutați angajații:

  • Serviciului de Evidență a Populației
  • Serviciului Stare Civilă
  • Poliția Locală Bistrița
  • Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița

A fost o dorință a mea, de când eram în campanie, să mut aceste servicii. Ne pretăm a fi un oraș european, deci și serviciile acestea , care deservesc populația a 20 de UAT-uri, trebuie să fie la standarde europene!” a explicat primarul.

Totuși, lucrările de transformare a clădirii vor începe doar în toamna anului viitor.

Sunt încrezător că în 2024 putem să mutăm serviciile respective în această locație. Vrem să spargem câțiva pereți pentru a face o sală de așteptare generoasă. Birourile funcționarilor vor fi delimitate cu sticlă, astfel încât cetățenii să vadă tot timpul ce fac funcționarii. Vrem să renunțăm și la acoperiș, să facem o terasă, cu panouri solare, sunt lucrări complexe” a explicat primarul Ioan Turc.

Mai multe detalii, în video de mai jos:

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Doamne accest personaj numit primar este de o incompetenta nemaintalnita, este o pata ce va rămâne multa vreme pe orașul nostru distrus de proiecte idioate făcute pe genunchi și wc-uri smart oameni buni cu siguranță în 2024 nici măcar rudele lui nu îl vor mai vota pe acest habarnist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: