18.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Tânăr bistrițean săltat la graniță și băgat după gratii!

Un tânăr bistrițean se întorcea acasă din străinătate. De la intrarea în țară însă, transportul i s-a schimbat cu duba poliției. A fost săltat de polițiști și pus după gratii.

Se întorcea fericit acasă, dar la intrarea în țară lucrurile s-au schimbat.

În timp ce efectua formalitățile de intrare în țară, un tânăr bistrițean s-a văzut luat pe sus de polițiști.

Cu doar câteva zile înainte, judecătorii din Bistrița îl condamnaseră la închisoare. Așa că la frontieră, oamenii legii l-au luat și l-au dus în arestul IPJ Satu Mare. De acolo va fi transferat în Penitenciarul Bistrița.

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au identificat un cetăţean român pe numele căruia era emis, de către autorităţile din Bistrița Năsăud, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Joi, 20 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un cetăţean român în vârstă de 21 de ani, domiciliat în județul Bistrița Năsăud.

Cu ocazia formalităţilor de frontieră, la controlul efectuat de către colegii noştri s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în octombrie 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Judecătoria Bistrița l-a condamnat la doi ani și patru luni de închisoare pentru săvârșirea de infracţiuni la regimul circulației. Persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun” transmite IPJ Satu Mare, conform Vasiledale.ro

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: