8.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

VIDEO Ce surpiză pentru noi! Se deschide baltă de pescuit pe Bulevardul Decebal

Ce se zărește oare, ce strălucește? Pe șantierul din Decebal colcăie balta de pește. 

Dacă vreun amorezat care și-a pierdut speranța într-ale iubirii a spus zilele trecute că “are balta pește” doar ca să își hrănească orgoliul dezgolit, a avut dreptate. Doar că balta care are pește este situată în mijlocul Bistriței, pe unul dintre șantierele din municipiu. 

Pentru pescarii amatori sau profesioniști din Bistrița, un gând comun: Lăsați sculele scumpe, mobilizările pentru ieșitul la pescuit în alte județe. Puneți, oameni buni, mână de la mână, să populăm ce-i al nostru acum, cât e caldă pâinea – vorba aceea.

Trecând peste imaginea amuzantă cu peștele ce se îneca în nămolul din baltă, parcă ne vedem pe noi, cum ne chinuim zi de zi să ocolim șantierele, gropile și traficul. Iar când nu putem, evident, dăm din coate, invocăm spirite și ne băgăm de toate ca să putem scoate ceva. Numai bine.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: