10.8 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

VIDEO Ce surpiză pentru noi! Se deschide baltă de pescuit pe Bulevardul Decebal

Ce se zărește oare, ce strălucește? Pe șantierul din Decebal colcăie balta de pește. 

Dacă vreun amorezat care și-a pierdut speranța într-ale iubirii a spus zilele trecute că “are balta pește” doar ca să își hrănească orgoliul dezgolit, a avut dreptate. Doar că balta care are pește este situată în mijlocul Bistriței, pe unul dintre șantierele din municipiu. 

Pentru pescarii amatori sau profesioniști din Bistrița, un gând comun: Lăsați sculele scumpe, mobilizările pentru ieșitul la pescuit în alte județe. Puneți, oameni buni, mână de la mână, să populăm ce-i al nostru acum, cât e caldă pâinea – vorba aceea.

Trecând peste imaginea amuzantă cu peștele ce se îneca în nămolul din baltă, parcă ne vedem pe noi, cum ne chinuim zi de zi să ocolim șantierele, gropile și traficul. Iar când nu putem, evident, dăm din coate, invocăm spirite și ne băgăm de toate ca să putem scoate ceva. Numai bine.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....